REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

59 metų amžiaus buvęs „Formulės–1“ lenktynių pilotas Ricardo „Cichilla“ Londono nušautas Kolumbijoje, San Bernardo del Viento mieste. Jis nužudytas viešbučio SPA centre, kur tuo metu ilsėjosi. Be buvusio lenktynininko, nuo kelių užpuolikų šūvių žuvo du jo palydovai, o vienas visiškai atsitiktinai šalia buvęs žmogus sužeistas.

REKLAMA
REKLAMA

R. Londono mirtis siejama su jo dalyvavimu kriminaliniame pasaulyje – esą buvęs F–1 pilotas buvo susijęs su narkotikų mafija. Prieš devynerius metus buvęs sportininkas pakliuvo į JAV teisėtvarkos akiratį, tačiau tada visi kaltinimai baigėsi jo 10 mln. dolerių vertės turto areštu ir teisės įvažiuoti į Jungtines Valstijas atėmimu.

REKLAMA

„Formulės–1“ lenktynėse R. Londono, oficialiai vadinamas pirmuoju F–1 pilotu Kolumbijos istorijoje, sužibėjo tik kartą, kai dalyvavo 1981 metais komandos „Ensign“ sudėtyje Brazilijos „Grand Prix“ laisvuosiuose važiavimuose, tačiau per pagrindines lenktynes bolido vairas jam nebuvo patikėtas. Galų gale, Tarptautinė automobilių sporto federacija iš jo atėmė piloto licenciją.

Beje, jau tada „Cichilla“ buvo siejamas su nusikalstamu pasauliu.

Prieš tai R. Londono varžėsi IMSA, „Can Am“ ir „Daytona“ lenktynėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų