REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvis didžėjus, kuris nėra grojęs Lietuvoje – ar gali taip būti?

Pasirodo, taip. Bet ir šis faktas tuoj pasikeis. Trečiadienį, liepos 29-ąją pirmojo savo vizito į Lietuvos šokių aikšteles atvyksta Londone gyvenantis tautietis Safka. Jis drauge su vilniečiu aout6 kviečia visus į klubo „Woo“ vakarėlį START.

REKLAMA
REKLAMA

Jau ne vienerius metus Safka, arba tiesiog Vitalijus Savičius, Lietuvą yra iškeitęs į Vakarų Europos teikiamus malonumus bei vargus. Anksčiau Safka gyveno Ispanijoje, bet prieš penkerius metus pirmą kartą atsidūręs Londono klube „Ministry of Sound“ visam laikui nukreipė savo gyvenimą kita – šokių muzikos vaga.

REKLAMA

Susižavėjęs smarkiu klubiniu electro ir tech house skambesiu, Safka savo įgūdžius ugdyti nusprendė profesionaliai. Todėl 2005-aisiais įstojo į Subbass didžėjų akademiją. Joje krito į akį vienam i dėstytojų, kuris lietuviui parūpino pasirodymų tokiuose žinomuose Londono klubuose, kaip „The Cross“ ir „Turnmills“.

Gana nesunkiai įvaldės didžėjų techniką Safka pajuto, kad vien to nepakaks, tad ėmėsi ir muzikos prodiusavimo. Vėl grįžo į Subbass akademiją, o kiek pasimokius vėl aplankė sėkmė ir kontraktas su „Physical Gravity“ įrašų kompanija. Kartu su kolega Andy Fio Vitalijus įkūrė projektą „Duality Project“, su šiuo pavadinimu šiuo metu save ir sieja.

REKLAMA
REKLAMA

Vitalijaus DJ karjera neapsiriboja tik Londonu. Prieš dvejus metus lietuvis atsidūrė Ibicos saloje, kurioje iškart rado ką veikti. Savo talentą jis jau demonstravo „Amnesia“, „Es Paradis“, „Privilege“ ir kituose salos klubuose. O 2008-ųjų rudenį grojo ir vakarėlių serijos „Cream“ sezono uždarymo šventėje – čia pultą Safkai teko dalintis su Eddie Halliwell, Chris Lake, Dave Spoon bei Paul Van Dyk.

Su tautiečiu susipažinti, paspausti jam ranką ir palinkėti sėkmės Londone bei baltojoje vakarėlių saloje galėsi jau trečiadienį. Klube „Woo“ Safka šokius užsuks su kolega, neseniai jam remiksą sukūrusiu produktyviuoju purvio skambesio vilniečiu aout6. Renginio pradžia - 22 val., įėjimas –nemokamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų