REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

N. Sarkozy išleistas iš ligoninės

Prancūzijos prezidentas Nicolas Sarkozy paliko karinę Val-de-Grace ligoninę Paryžiuje. Stebimas gydytojų, prezidentas ligoninėje praleido vieną naktį. N. Sarkozy buvo atlikti keli testai, tačiau medikai nieko blogo nepastebėjo ir pareiškė, kad netrukus prezidentas pilnai atsigaus.

REKLAMA
REKLAMA

54 metų N. Sarkozy artimiausias kelias dienas praleis ilsėdamasis.

N. Sarkozy, kuris, kaip pranešama, pastaruoju metu laikėsi griežtos dietos, apalpo bebėgiodamas netoli Versalio rūmų. Buvo pranešama, kad prezidentas turi problemų su klajokliniu nervu, padedančiu kūnui reguliuoti širdies darbą.

REKLAMA

Tiesa, dabar Eiliziejaus rūmai neigia, kad prezidentas buvo praradęs sąmonę ir aiškina, kad N. Sarkozy tiesiog progulė padedamas aplinkinių. Tačiau toks pareiškimas prieštarauja anksčiau išplatintoms naujienoms.

Priminsime, kad kai kurie Prancūzijos prezidentai nuo rinkėjų slėpė savo sveikatos būklę. Štai George'as Pompidou, eidamas savo pareigas, 1974 metais mirė nuo vėžio, o Francois Mitterandas 1981 metais, prieš pat savo pirmąją kadenciją, nuslėpė, kad medikai jam diagnozavo vėžį.

N. Sarkozy pirmtakas Jacquesas Chiracas apskritai pageidavo, kad apie jo sveikatos būklę nebūtų skelbiama viešai. 2005 metais jis savaitę praleido ligoninėje, kur medikai jam diagnozavo mini insultą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų