REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Omeras Bhatti, 25 metų šokėjas ir dainininkas iš Norvegijos, kurį prieš keletą dienų bulvarinė spauda paskelbė ketvirtuoju Michaelo Jacksono sūnumi, paneigė šią informaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo britų dienraštis "The Sunday Mirror", vaikinas nėra dainininko giminaitis, o popkaralių tiesiog visuomet laikė geriausiu savo draugu.

REKLAMA

Gandai, kad Bhatti yra Jacksono vaikas, pasirodė po atsisveikinimo ceremonijos, kuri įvyko Los Andželo sporto komplekse "Staples Center" liepos 7 dieną. Ceremonijos metu Bhatti buvo pastebėtas greta dainininko giminaičių, sėdėjusių pirmoje salės eilėje. Spėliones paskatino ir išorinis vaikino panašumas į Michaelą.

"The Sunday Mirror" Bhatti teigė, kad Jacksonas iš tiesų dažnai kalbėjo apie savo prisirišimą ir vadino jį savo sūnumi. "Iš tiesų Jacksonas nėra mano tėvas. Michaelas sakydavo man, kad aš jam kaip sūnus, bet juk tai tiesiog palyginimas. Mes buvome labai artimi. Mano tikrieji tėvai gyvena Norvegijoje. O per atsisveikinimo ceremoniją sėdėjau greta Michaelo giminaičių, nes to jų pats paprašiau - juk jis buvo geriausias mano draugas", - sakė Bhatti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų