REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien restorane „Terrazza“ (www.terrazza.lt) – „Pink Party“ vakarėlis, kuriame bus kviečiama grožintis Vilniaus miesto panorama, ragauti rausvuosius vynus specialia kaina.

REKLAMA
REKLAMA

Rožinė  spalva, rožinė nuotaika, stilinga „lounge“ muzika –  visa tai šiandien restorane „Terrazza“ nuo 20 valandos. Vakaro muzikinį foną kurs DJ Mikas & live instrumental. Restorano lankytojus linksmis ir seksuali „Pink“ mergina, ypatingą aplinką kurs speciali padavėjų apranga, šviečiantis baras.

REKLAMA

Penktadieniniai „Terrazza Pre-Party“ vakarai rengiami susiruošusiems į vakarėlį, – „pre-party“ – tai linksmybių pradžia su kokteiliais ar vynu ir didžėjaus bei instrumentinės muzikos sinteze.

Sau patinkančią pramogą „Terrazza“ restorane gali atrasti kiekvienas – kasdien čia vyksta teminiai renginiai. Pirmadieniais – šokio vakarai, kai galima išmokti salsos, tango, valso, lindyhopo, flamenko ir net sirtakio šokių paslapčių. Antradieniais – vynų degustacijų ciklo renginiai. Trečiadieniai skirti susitikimams su bičiuliais ar kolegomis. Ketvirtadieniais – žymiausių ir populiariausių Lietuvos atlikėjų ir grupių koncertai. Per vasaros sezoną restorano svečiai galės mėgautis Kosto Smorigino, Manto, Lino Adomaičio, Vaido Baumilos, „Bix“, Karinos Krysko ir kitų pamėgtų atlikėjų koncertais.

REKLAMA
REKLAMA

Savaitgaliai „Terrazza“ restorane skiriami šeimai – specialios pamokėlės vaikams ir jų tėveliams apie aitvarus, šachmatus ir šokius.

Miesto centre įsikūrusiame restorane susipina gamta ir miesto ritmas: itin erdvioje terasoje galima mėgautis atsiveriančiais Neries krantinės vaizdais ir tuo pat metu naudotis gero restorano privalumais – puikiais patiekalais ir gėrimais bei maloniu aptarnavimu.

Restoranas „Terrazza“: „Forum Palace“ rūmai, Konstitucijos pr. 26.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų