REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis socialinės apsaugos ir darbo ministras Donatas Jankauskas ketvirtadienį oficialiai pradėjo vadovauti ministerijai.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo ankstyvo ketvirtadienio ryto D. Jankauskas perėmė Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (SADM) reikalus iš buvusio ministro Rimanto Jono Dagio. Ministras susipažino su ministerijos darbuotojais, pasveikino ir palinkėjo jiems sėkmės įgyvendinant svarbius ir nelengvus uždavinius šiuo šaliai sudėtingu laikotarpiu.

REKLAMA

Pasak D. Jankausko, po dviejų savaičių bus pristatyta jo politinė komanda - kartu su juo kartu dirbsiantys politinio pasitikėjimo valstybės tarnautojai. Vienu pirmųjų darbų savo darbų SADM vadovas įvardina strateginio veiklos plano parengimą artimiausiems metams ir jo pristatymą visuomenei.

ELTA primena, kad D. Jankauskas trečiadienį prisiekė Seime.

Jo priesaiką priėmė Seimo Pirmininkas Arūnas Valinskas. Jis informavo, kad Lietuvos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pateikė Seimui tvirtinti naująją Vyriausybę, kurioje tik naujai paskirtas ministras D. Jankauskas buvo neprisiekęs.

Atnaujintoje Vyriausybėje pasikeitė tik socialinės apsaugos ir darbo ministras. Vietoj R. J. Dagio, kuris išrinktas Seimo Socialinės apsaugos ir darbo komiteto pirmininku, ministro postą užėmė buvęs šio komiteto vadovas D. Jankauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų