REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Sūduva“ Danijoje tikisi pasiekti revanšą

„Sūduvos“ komanda į Randerso miestą Danijoje atvyko trečiadienį po pietų, iš pradžių atskridusi į Kopenhagą, o po to kitu lėktuvu – į Orhuso miestą. Randersas, kuris yra panašaus dydžio kaip Marijampolė, pasitiko žaidėjus 23 laipsnių šiluma ir nedideliu lietumi.

REKLAMA
REKLAMA

„Randers“ futbolo klubo atstovai maloniai sutiko marijampoliečius ir apgyvendino juos „Scandic“ viešbutyje, pro kurio langus visas Randersas – kaip ant delno. Įsikūrę viešbutyje ir truputį pailsėję, 20 valandą Lietuvos laiku „Sūduvos“ futbolininkai nuvyko į pagrindinį „Essex Park“ stadioną, kuriame šiandien tikimasi sulaukti apie 5 tūkstančių žiūrovų.

REKLAMA

„Randers“ atstovai  aprodė marijampoliečiams visą stadiono infrastruktūrą. Aištelės kokybė mūsiškiams paliko pačius geriausius įspūdžius – ji visiškai kitokia, nei buvo prieš savaitę Marijampolėje.

Danijos komandos nuotaiką gerokai sugadino praėjusį sekmadienį šalies čempionate pralaimėtos rungtynės „Sonderjyske“ komandai rezultatu 0:1. Nusivylimo tomis rungtynėmis neslėpė nei „Randers“ vyriausiasis treneris Johnas Faxe, nei žaidėjai.

REKLAMA
REKLAMA

J. Faxe, danų spaudai komentuodamas galimus rytdienos rungtynių scenarijus, sakė, kad dar niekas neaišku ir „Randers“ lagaminų kovai su Vokietijos „Hamburgu“ dar nepakuoja.

„Laimėtas tik pirmasis mūšis, o „Sūduva“, neabejoju, šiandien žūtbūtinai kausis ir visai kitokios kokybės aikštelėje pademonstruos visai kitokį žaidimą nei Marijampolėje. Manau, svečiai stengsis kuo geriau išnaudoti kraštus, ir mums būtina į tai atkreipti dėmesį“, – sakė „Randers“ vyr. treneris.

Sūduvos“ strategas Gedeminas Jarmalavičius po vakarinės treniruotės teigė, kad kelionė į Randersą nebuvo lengva, tad ir treniruotės pradžioje futbolinikai atrodė kiek pavargę bei mieguisti, bet jau netrukus atsigavo, puikios kokybės aikštėje ėmė treniruotis visu pajėgumu, su ugnele.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nemėgstu spėlionių, todėl nespėsiu, koks bus rezultatas. Tos 90 ar dar ir daugiau minučių parodys, kaip bus. Neabejoju, kad aikštės kokybė lems, jog tai bus kitokios rungtynės nei Marijampolėje. Ir „Randers“, ir „Sūduva“ yra techniškos komandos, ir tai turėtų atsispindėti aikštelėje. Tikiu, kad tai bus geros rungtynės“, – sakė vyr. treneris.

Po treniruotės pakalbintas „Sūduvos“ žaidėjas Povilas Leimonas sakė, kad galimybių įveikti danų komandą yra.

„Marijampolėje mes padarėme kvailą klaidą gynyboje. Praleidome įvartį, o aikštelės kokybė neleido žaisti įprasto futbolo – teko naudoti aukštus kamuolius. Aišku, kad danai rytoj stengsis įmušti staigų įvartį, o mūsų uždavinys – neleisti jiems to padaryti.

REKLAMA

Atlaikę pirmąjį šturmą, galėtume galvoti ir apie greitas kontratakas. Manau, kad šansų patekti į kitą etapą mes turime, o jei turėsime dar ir šiek tiek sėkmės, viskas bus gerai“, – teigė jis.

Ramūnas Radavičius taip pat pripažino, kad rungtynių pradžioje praleistas įvartis į „Sūduvos“ vartus rytoj labai komplikuotų žaidimą.

„Su treneriais tariamės, analizuojame visus variantus, ieškome geriausių sprendimų. Visi suprantame, kad laukia sunkios rungtynės puikiame stadione ir geroje aikštelėje, tad tikrai kausimės iš paskutiniųjų“, – sakė Ramūnas.

Laukti liko jau nedaug – varžybos Randers „Essex Park“ stadione prasidės šiandien 20 valandą Lietuvos laiku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų