REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekviena mergaitė nuo pat mažų dienų svajoja nors vienai dienai virsti princese...Taip, atspėjote, kalbėsime apie vestuves, tiksliau, apie vestuvines sukneles, nes juk kai ta diena ateina užgriūna didelis rūpestis – suknelės paieška.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotakos nori madingų, bet praktiškų, labai puošnių, bet nepernelyg... ir taip be galo. Siūlome Jums leistis į kelionę po vestuvinių suknelių pasaulį, kurio metu kiekviena nuotaka galės priimti sprendimą vienai svarbiausių savo gyvenimo dienų.

REKLAMA

Išsipusčiusios princesės

Ant neseniai vykurių haute couture podiumų, bene kiekvienoje kolekcijoje, matėme po išties stulbinantį jaunosios apdarą. Štai, pavydžiui, jeigu Jums prie širdies pūstos, viduramžių tipo suknelės, pasisemkite idėjų iš Dior mados namų. Raukinukai, siuvinėjimai, kuo puošniau – tuo geriau.

Christian Dior

Christian Dior

Elie Saab

Asimetrija

Bet štai jeigu kuklumas – viena jūsų vertybių ne tik gyvenime, bet ir apdaruose, rinkitės asimetriškas sukneles. Lengvutės, plasnojančios, atidengiančios vieną petį – nuostabus pasirinkimas, kuris prives pasijausti tikra dienos karaliene.

REKLAMA
REKLAMA

Elie Saab

Elie Saab

Mini

Vestuvinių suknelių ilgis nebūtinai turi šluoti žemę. Turite nepadoriai ilgas ir gražias kojas? Neslėpkite jų ir rinkitės trumputę mini suknelę. Jeigu jau Chanel mados namai siūlo pastarąją, tai jos madingumu abejoti tikrai nereikia.

Chanel, Elie Saab

Elie Saab

Akcentuoti pečiai

Jeigu norite kiek labiau traukti svečių akį, akcentuokite pečius – rinkites sukneles su gausiais siuvinėjimais būtent šioje kūno dalyje. Pūstos rankovės, karoliukų ar netgi plunksnų gausa privers aikčioti iš nuostabos ne vieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Elie Saab

Elie Saab

Elie Saab

Išskirtinumas

Bet galbūt Jums nusibodo tos įprastos vestuvinės suknelės? Norite kažko neregėto ir intriguojančio? Imkite pavyzdį iš Christian Lacroix, Givenchy ar Jean Paul Gaultier. Milžiniški nuometai, itin gausiai dekoruotos medžiagos, įdomesnė suknelės forma tiks būtent Jums – naujovių ištroškusiai nuotakai.

Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix

 

Givenchy

Givenchy

Kombinezonas

Jei noro išsiskirti iš nuotakų minios nenumalšino pastarosios suknelės, galbūt jūsų skoniui tiks vestuviniai nuostabūs kombinezonai! Dizaineriai siūlo daugybę variacijų nuo griežtų iki Holivudo glamour laikus primenančių blizgančių kostiumų. Beje, toks rūbas idealiai tiks moterims, besituokiančioms nebe pirmąji kartą: šventiška, subtilu, beprotiška madinga ir rafinuota.

REKLAMA

Alexis Mabile, Elie Saab

Armani Prive

Armani Prive

Baltai - ne!

Visur tik balta balta balta! “Užteks!” – sakote Jūs. Tuomet rinkitės visiškai priešingą variantą – juodą suknelę. Taip taip, tikrai juodą. Būtent Valentino ir Givenchy pasiūlė tokią nestandartišką idėją. Bet juk taip žymiai smagiau – jūsų vestuvės bus tikras metų renginys – juk ko verta vien suknelė! Bet žinoma, jeigu norite nors lašelio tos nekaltos baltos spalvos – prašom. Rinkites baltas gėles, baltą nuometą, galite baltų detalių įpaišyti ir į audinį.

Givenchy, Valentino

Valentino

Svarbiausia nepamirškite – vestuvės tai Jūsų ir tik Jūsų šventė. Pasikliaukite savo norais, idėjomis, nebijokite rizikuoti ir improvizuoti. Tik taip ši diena bus viena ypatingiausių Jūsų gyvenime!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų