REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„O taip, Samanta“, - šaukia Ignas ir Aout6.

Geros naujienos savaitgalį liekantiems sostinėje, bet pasiilgusiems aštresnio ritmo.

Šiuo metu Palangoje, klubo „Exit“ vasaros rezidencijoje apsigyvenęs ir su kiečiausiais pasaulio vardais joje grojantis Ignas penktadienį, liepos 24-ąją švęs net dvi šventes – savo debiutą klube „Woo“ bei vienintelį pasirodymą Vilniuje šią vasarą. Vakarėlyje kodiniu pavadinimu „O taip, Samanta“ Ignui talkins jo jaunasis kolega Aout6.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausia papildomo pristatymo nebereikalaujančio didžėjaus Igno laiko, be rezidencijos „Exit“ Palangoje, šią vasarą užima įtemptas, tačiau labai malonus darbas įrašų studijose. Pastaroji vienoje jų gimusi bomba – pajūryje kaskart plojimais sutinkamas tamsus, tačiau labai energingas darbas „Scorpio“. Be jo tikrai neapsieis ir penktadienio šokiai su Samanta „Woo“.

REKLAMA

Nemažais pasiekimais įrašų srityje gali didžiuotis ir antrasis vakaro vedlys, žadantis spjaudytis tech house salvėmis – vos prieš keletą savaičių patį Deadmau5 Palangos „Exit“ apšildęs Aout6. Jo darbų sarašas papuoštas remiksais visų mylimų Mario Basanov ir Vidžio su Jazzu įrašytai „Who's Shot The Silence“ ir legendinio Larry Tee bei Perez Hilton „My Penis“ Taip pat rugsėjį Anglijos įrašų kompanijoje „Stripped Digital“ išleidžiamas debiutinis Aout6 EP pavadinimu „Stolen“.

REKLAMA
REKLAMA

Be abejo, visiems įdomu, kas gi toji Samanta, kurios garbei ir rengiama penktadienio dirtysexysweaty diskoteka klube „Woo“. Labai paprasta ir kartu globalu – „O taip, Samanta“ yra Vilniaus atsakas į Milane rengiamus rimčiausių miesto lunatikų susirinkimus „Oh no! John!“.

Purvinas, spalvotas, seksualus ir prakaituotas tech house Atsakas Milanui – jau šį penktadienį, liepos 24-ąją, tokia proga net šokių aikštelės išplanavimą pakeisiančiame klube „Woo“. Įėjmas iki 23 val. – 10 Lt, vėliau 15 Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų