REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį savaitgalį Palangoje liete liejosi naujoji „Olialia Cola“.

Lenktynių trasa, Basanavičiaus gatvė, paplūdimys prie Palangos tilto ir Centrinė gelbėtojų stotis – tai vietos, kuriose kiekvienas saulės spindulių išvargintas poilsiautojas galėjo atsigaivinti vis sparčiau populiarėjančia „Olialia Cola“.  

REKLAMA
REKLAMA

Dešimtys žavių „Olialia“ mergaičių, per petį persimetusios „Olialia Cola“ šaltkrepčius vaišino poilsiautojus šaltu ir gaivinančiu seksualiausių metų gėrimu. Pajūrio svečiai visą savaitgalį jautėsi tarsi visą paplūdimį užliejo ne tik „Olialia Colos“ ir smagių muzikinių ritmų banga. Nuo ankstyvo ryto penktadienį ir šeštadienį kaitinant saulei poilsiautojus linksmino gerai nusiteikęs Rikko el Gato (Mosquito), kuris ne tik miksavo plokšteles, bet ir organizavo įvairius žaidimus vaikinams, merginoms ir porelės. Šalia pajūrio muzikos guru prisijungė ir saksofono virtuotas Seržas.

REKLAMA

Visi norintys laimėti „Olialia Cola“  dovanas galėjo dalyvauti smėlio žmogaus, pilių iš smėlio statymo, seksualiausių burbuliukų konkurse. Ypač daug aplinkinių dėmesio sulaukė konkursas porelėms, kurio metu reikėjo seksualiau pademonstruoti, kaip „Olialia Cola“ numalšina vyro troškulį. Geriausiai pasirodžiusios porelės buvo apdovanotos kvietimais į „Olialia Cola“ beach festival“, vykusį prie Centrinės gelbėtojų stoties.  

Portalo lankytojams atskleidžiame karščiausias savaitgalio akimirkas. Jei nuotraukoje pastebėjote save geriantį ar rankoje laikantį „Olialia Cola“ rašykit mums – [email protected] ir jūsų laukia dovana – „Maestro Olialia“ kortelė.

Daugiau nuotraukų iš renginio galite rasti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų