REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu Jūs dar nieko apie ją negirdėjote, vadinasi, nežengiate koja kojon su įdomiais įvykiais. Nes ji – naujoji ir pati ambicingiausia lietuviška „YouTube žvaigždė, jau surengusi ne vieną koncertą, savo dainas pristačiusi radijo klausytojams bei pradėjusi filmų garsintojos kelią – jos balsą girdėjote filme „Madagaskaras 2“.  

REKLAMA
REKLAMA

Pasiekimų  galėtų pavydėti daug kas

Jai dar tik septyniolika. Ši stebuklinga mergina – Gintarė Mackelaitė iš Širvintų, dėl savo prasidedančios muzikos karjeros katik persikrausčiusi į Vilnių. Populiariajame „YouTube“ portale ją galite sutikti po „Coliukeaaa“ slapyvardžiu.

REKLAMA

Merginos kanale –  net pusė šimto jos kurtų filmukų, kuriuose mergina pristato save, savo dainas ar dalinasi savo mintimis. Kai kurie iš šių filmukų peržiūrėti tiek kartų, kad pavydėti „Coliukei“ galėtų ir populiariausi Lietuvos muzikantai.

„Pradėjau kurti šiuos filmukus, norėdama parodyti, kad esu kitokia nei visi, kad norint tapti žinomu dėl savo darbų svarbiausia yra didelis noras. Pastebėjau, kad patys populiariausi filmukai yra tokie, kuriuose vyksta kažkoks veiksmas, todėl aš ir pati drąsiai stojau prieš kamerą, filmavau save. Kol dar neturėjau savo dainų, dainavau žinomus kitų atlikėjų kūrinius. Sulaukdavau kritikos, tačiau dar daugiau sulaukdavau mane palaikančių žmonių komentarų – jie ir buvo mano varomoji jėga“, - pasakojo Gintarė.  

REKLAMA
REKLAMA

Ji tikina, visada žinojusi, kad ateis diena, kai šių filmukų dėka ji bus pastebėta. Taip ir įvyko. Būsimąją žvaigždę atrado ir jos potencialą pirmoji įžvelgė „Olialia“ mergaitė Vaida Kisieliūtė.  

Atrado sėkmės paslaptį

„Coliukė“ – puikus pavyzdys daugybei žmonių, turinčių didelių svajonių. „Jau turėjau ir nemažai pasirodymų. Anksti supratau, kad jei lauksi ir nieko nedarysi, tai ant lėkštutės niekas nieko neatneš. Pati visur lindau, rodžiau norą, nesėdėjau vietoje“, - sėkmės paslaptį atskleidė Gintarė. Jos laimėjimų sąraše – pergalė radijo stoties „ZipFM“ konkurse, kur mergina gavo galimybę vesti laidą kartu su populiariaisiais „radistais“, taip pat laimėtas kitas konkursas, suteikęs jai galimybę įgarsinti filmo „Madagaskaras 2” antraeilį personažą, pasirodymas TV laidoje „Talentų ringas“. Be viso to, „Coliukės“ ir Doney dainą „Love Sensation“ galite išgirsti tik kokybiškiausią muziką grojančių radijo stočių „Laisvoji banga“ ir „Opus 3” eteriuose.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žinau, kad nesu tobula – man dar reikia daug ko išmokti, todėl ketinu ieškotis gero vokalo mokytojo. Be galo žaviuosi daininkės Christinos Aguileros balsu. Labai svajoju tapti kitokia dainininke nei dauguma Lietuvos atlikėjų. Netgi esu susikūrusį įvaizdį, tikiuosi turėsiu galimybę jį kada nors įgyvendinti“, - prasitarė interneto žvaigždė.  

Kalbėdama apie savo kurtus filmukus, mergina sakė, kad jos mėgstamiausi – tokie, kurie griebia už širdies, pvz. „Šoksiu nuo tilto, gal ten susitiksiu su likimu?“

Na, o "Coliukės" gerbėjus labiausiai sudomino „Kūdikėlio laiškas mamai“. Ilgai keliavęs po visų pašto dėžutes filmukas sutraukė milžinišką kiekį peržiūrų – net penkiasdešimt tūkstančių! „Kartą šį tekstą radau naršydama internete ir jis mane šokiravo. Labai norėjau juo pasidalinti su visa Lietuva, todėl sukūriau garso takelį ir parengiau filmuką.  

Na, o neseniai „Coliukė“ nustebino ir visą „Olialia“ komandą, sukūrusi klipuką  ir įdainavusi „Olialia Cola“ dainą.  

Tokiai ambicingai merginai linkime vieno – labai daug sėkmės ir neabejojame, kad apie ją išgirsime dar daugybę kartų.  


Deivido Leiliono nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų