REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klube „AULA Blues club” svečiai iš užsienio

Šią savaitę gyvos muzikos klube „AULA Blues club“ koncertuos net dvi grupės iš užsienio:  Mitrochins Master Band (Latvija) ir „Flesh Creep“ (Lenkija).

REKLAMA
REKLAMA

Vienas geriausių ir originaliausių Latvijos gitaristų Viačeslavas Mitrochinas kartu su sūnumi Denisu „AULA Blues club“ (Pilies g.11, Vilnius) vasaros muzikinio kiemelio scenoje (liepos 22 d.) atliks populiarius roko, bliuzo, džiazo standartus bei pasaulinės klasikos interpretacijas smuikui ir akustinei gitarai.

REKLAMA

Muzikantai, ne kartą koncertavę įvairiuose Lietuvos miestuose, jau spėjo suburti savo gerbėjų ir nuolatinių klausytojų ratą.  Šis kolektyvas yra unikalus tuo, kad, nenaudodamas ypatingų technikos efektų, savo muzika sukuria ypač gerą atmosferą koncertuose.

Viačeslavas Mitrochinas, kuris yra vienas iš tų retų muzikantų, kurie nuo senų laikų nieko kito nedaro, tik groja, įtakotas legendinės grupės „The Beatles“, pradėjo groti gitara 1967 metais. „The Beatles“ iki šiol jaučiama šio muzikanto kūryboje. Koncertuose taip pat dažnai skamba „Creedece Clear Water Revival“ „The Rolling Stones“, Gary Motore ir kitų įžymių atlikėjų perdirbtos dainos.

REKLAMA
REKLAMA

„Flesh Creep“ - tai yra naujausias vokalisto ir gitaristo Piotr Karpenia projektas, kuris „AULA Blues club“ bus pristatytas liepos 24 d. . Šis muzikantas 2008 metais dalyvavo ir tapo finalistu airiškame „Idol“. Grupė „Flesh Creep“ dažnai koncertuoja ne tik gimtojoje Lenkijoje, bet ir Lietuvoje, Latvijoje, Norvegijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje. Muzikantai groja blues/rock standartus ir „koverius“ (John Mayer, Steve Ray Vaughan, Eric Clapton).  

Bilietus platina BILIETAI LT.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų