REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariame vasaros pasimatymų šou „Kitas!“ susirasti vaikiną bandžiusi jauna dainininkė Irūna iš grupės „Studentės“ (buvusios „Mokinukės“) ir scenos naujokė Ingrida, sceniniu slapyvardžiu Ledi Ais, neteko žado, kai pamatė, kokie vaikinai atėjo į pasimatymą.

REKLAMA
REKLAMA

„Uch, čia yra blogai, šitas variantas yra labai blogai!“ – prakaitą nuo kaktos šluostėsi kultūringoji Irūna, išvydusi, kaip šiais laikais vaikinai elgiasi pasimatyme ir kiek jai teks paplušėti, kad juos sutramdytų.

REKLAMA

Kadruose iš laidos galima puikiai atsekti Irūnos nuotaikas šiame šou – ji nuolat buvo susiraukusi, išsigandusi, nemaloniai nustebusi... Dainininkės veido išraiška buvo iškalbingesnė nei žodžiai.

Iki pasimatymo su Irūna penki vyrukai žarstė nešvankius sąmojus ir demonstravo savo „kietumą“: „Dabar bus p...!“, „Jei ten pankė arba gotė, jai bus ž...“ Tačiau vos išvydus merginą, šiems eržiliukams tyso seilės, plonėjo balseliai, smegenyse atsivėrė nauji vingiai, atsirado raidės, dingo keiksmažodžiai.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinai kaipmat susvyravo prieš gražuolę Irūną, o vienam netgi atsivėrė menininko gyslelė ir šis surimavo ketureilį: „Šią gražią vasaros dieną išlipau iš autobusiuko, / Iškart atėjau pas tave, / Pamatęs tave, norėjau prisėsti šalia, / Kad meilė tarp mūsų būtų karšta.“

Tuo tarpu vienmetės ledi Ais dalyvavimas šiame realybės šou, lyginant su Irūnos, skyrėsi kaip diena ir naktis.

 „Nerealiai, aš negaliu nieko daugiau sakyt, stabdykit kameras,“ – klykė devyniolikmetė Ledi Ais, kai vienas už kitą žavesni vaikinai ją šokdino, klaupėsi ant kelių ir drauge su atlikėja repetavo būsimą vestuvių valsą.

Kaip Irūna tramdė „šmaikštuolius“ ir kaip sekėsi Ledi Ais iš tiek šaunių vyrukų išsirinkti vienintelį? Laidoje „Kitas!“ pirmadienį ir antradienį 20.40 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų