REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po vakar Marijampolėje įvykusių UEFA Europos lygos antrojo kvalifikacinio etapo pirmųjų rungtynių tarp vietos „Sūduvos“ ir „Randers“ futbolininkų (0:1) iš Danijos, abiejų ekipų treneriai teigė, kad komandos yra apylygės:

REKLAMA
REKLAMA

„Randers“ treneris Johnas Faxe:

„Žaidimo sąlygos šiandien buvo itin sudėtingos, ir teko prisitaikyti prie tokios aikštelės kokybės, kokia buvo. Žaidimas buvo įtemptas, apylygis, ir mes, ir „Sūduva“ turėjo keletą progų įmušti įvartį.

REKLAMA

„Sūduvos“ komanda – kovinga, daug stipresnė už mūsų pirmąjį varžovą iš Šiaurės Airijos, todėl viską lems antrosios rungtynės po savaitės Danijoje. Mes tikrai nemanome, kad bus lengva patekti į tolesnį varžybų etapą.

Esame labai patenkinti puikiomis sąlygomis, kurios mums buvo sudarytos Marijampolėje. Mus sužavėjo ir visas aptarnaujantis personalas, ir gyvenimo sąlygos, ir futbolo aikštynas. Su malonumu ateityje čia sugrįšime, jeigu reikės“.

REKLAMA
REKLAMA

„Sūduvos“ treneris Gedeminas Jarmalavičius:

„Žinoma, tokia šlapia aikštelė lėmė žaidimą, nes lijo ir naktį, ir prieš varžybas. Nesu melioratorius ir nežinau, ar ji tokia įmirkusi turi būti, bet kartais varžybos priminė ne futbolą, o ledo ritulį, kai žaidėjai slidinėjo.

„Randers“ išties stipri komanda, bet antrajame kėlinyje žaidėme neblogai ir turėjome galimybių įmušti įvartį. Manau, laukia labai sunkios atsakomosios varžybos, bet šansų dar nepraradome“.

Priminsime, kad atsakomojo dvikova tarp šių klubų bus žaidžiama kitą ketvirtadienį, liepos 23 d., Danijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų