REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oksana Pikul nesigėdina nuogumo, bet pataria gerai pasirinkti fotografą

Praėjusią savaitę internete pasirodžius grupės „Olialia pupytės“ atlikėjos Oksanos Pikul erotinei fotosesijai, kilo nemažas skandalas, skelbia „Muzikos žinios“.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinė priežastis – tai, kad publikuotose nuotraukose mergina užfiksuota visiškai nuoga. Dabar paviešinti prieš 7 metus daryti kadrai Oksaną labai nustebino.

REKLAMA

„Tikrai nesididžiuoju ir nesidžiaugiu, kad mano pačios ar grupės „Olialia pupytės“ gerbėjai išvydo tą fotosesiją dabar, kai esu labai pasikeitusi tiek fiziškai, tiek mąstymo prasme. Tačiau niekada neslėpiau, kad man yra gražūs aktai, erotinės nuotraukos ir nemanau, kad nuogumo žmonės turėtų gėdytis,“ – sakė Oksana Pikul.

Šiuos atlikėjos žodžius patvirtina ir šio mėnesio žurnale „FHM“ pasirodžiusi fotosesija su „Olialia pupyčių“ dainininke, kurios autorius – garsus fotografas Raimundas Adžgauskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad visi, kurie matė mano nuotraukas „FHM“, puikiai supranta, kaip jos skiriasi nuo to, kas buvo daryta prieš daugelį metų ir dabar paskelbta internete. Aš kalbu apie profesionalumą ir meninį lygį, – sakė Oksana Pikul. – Merginos, visada žiūrėkite, kam pozuojate ir su kokiu fotografu susiduriate. Tai, kad žmogus yra iš užsienio, dar negarantuoja, kad jo darytos nuotraukos bus geros. Gali nutikti ir taip, kaip man, kai jaunystėje darytos nuotraukos viešumoje pasirodo pačiu netinkamiausiu laiku ir prieš daugelį metų įvykusi fotosesija atrodo,kaip kažkokia nevykusi avantiūra,“ - pridūrė atlikėja.

Ji guodėsi tuo, kad daug garsių pasaulio moterų, tarp jų ir Madonna, nuolat susilaukia panašių akibrokštų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų