REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Restoranas „Terrazza“ (www.terrazza.lt) savo lankytojams pateikia dar vieną ypatingai viliojantį pasiūlymą. Nuo šiol restorano svečių penktadieniais čia lauks nemokama garsiausių Lietuvos didžėjų muzika ir vakaro gėrimas už itin patrauklią kainą.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šį penktadienį (liepos 17 dieną), nuo 20 val. restorane „Terrazza“  lankytojus linksmins DJ VANGA ir jo muzikinis miksas su kerinčiais gyvais elektroninio smuiko štrichais. Penktadienio vakarai rengiami susiruošusiems į vakarėlį, – „pre-party“ – tai linksmybių pradžia su kokteiliais ir didžėjaus bei instrumentinės muzikos sinteze.

REKLAMA

Sau patinkančią pramogą „Terrazza“ restorane gali atrasti kiekvienas – kasdien čia vyksta teminiai renginiai.

Pirmadieniais – šokio vakarai, kai galima išmokti salsos, tango, valso, lindyhopo, flamenko ir net sirtakio šokių paslapčių. Antradieniais – vynų degustacijų ciklo renginiai. Trečiadieniai skirti susitikimams su bičiuliais ar kolegomis. Ketvirtadieniais – žymiausių ir populiariausių Lietuvos atlikėjų ir grupių koncertai. Per vasaros sezoną restorano svečiai galės mėgautis Kosto Smorigino, Manto, Lino Adomaičio, Vaido Baumilos, „Bix“, Karinos Krysko ir kitų pamėgtų atlikėjų koncertais. Savaitgaliai „Terrazza“ restorane skiriami šeimai – specialios pamokėlės vaikams ir jų tėveliams apie aitvarus, šachmatus ir šokius.

Miesto centre įsikūrusiame restorane susipina gamta ir miesto ritmas: itin erdvioje terasoje galima mėgautis atsiveriančiais Neries krantinės vaizdais ir tuo pat metu naudotis gero restorano privalumais – puikiais patiekalais ir gėrimais bei maloniu aptarnavimu.



Restoranas „Terrazza“: „Forum Palace“ rūmai, Konstitucijos pr. 26

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų