REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Du Izraelio kariniai laivai, ginkluoti raketomis, praplaukė Sueco sąsiaurį. Prieš 10 dienų ta pačia kryptimi buvo pasiųstas ir povandeninis laivas, galintis paleisti branduolinę raketą. „The Times“ rašo, kad tokie Izraelio kariuomenės žingsniai gali liudyti apie pasirengimą smogti Irano branduoliniams objektams.

REKLAMA
REKLAMA

Izraelio kariuomenė jau patvirtino, kad kariniai laivai dislokuoti Raudonojoje jūroje. Teoriškai šių laivų paleistos raketos gali pasiekti Irano branduolinius objektus.

REKLAMA

„Tai yra pasirengimas, į kurį dera žvelgti rimtai. Izraelis investuoja laiką į kompleksiškos atakos prieš Iraną parengimą. Šie manevrai yra pranešimas Iranui, kad Izraelis atsakys į jam kylančias grėsmes“ - teigė vienas Izraelio kariuomenės atstovas.

Be to, Izraelis šį mėnesį Ramiajame vadenyne dar išbandys savo raketas perėmėjas. Raketinės gynybos sistema yra skirta apsisaugoti nuo tokių valstybių kaip Iranas ar Sirija raketų išpuolių. Be to, šį mėnesį Izraelis į Nevadoje (JAV) esančią Neliso karinių oro pajėgų bazę nusiųs naikintuvus F16C, kurie dalyvaus ten vyksiančiose pratybose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų