REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miley Cyrus vėl leidžia laiką su buvusiu draugu

Panašu, kad Joe Jonas išplepėjo „Larry King Live“ laidos žiūrovams apie brolio Nicko Jonas merginą. Visas šis reikalas gal būtų lengviau praslydęs, jei ne merginos vardas. Tai populiaraus „Disney“ serialo ir netrukus Lietuvoje pasirodysiančio filmo paaugliams „Hannah Montana“ žvaigždė Miley Cyrus, teigiama „Forum Cinemas“ pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

„Nemanau, kad yra geriau žinomų, nei Miley Cyrus“ – tarstelėjo Joe Larriui Kingui, kai šis jo paklausė svečio kurio iš brolių mergina yra žinomesnė.

REKLAMA

Kai Larris pradėjo kalbėti apie tai, su kuo susitikinėja broliai, Joe ramiai paaiškino, kad turi merginą. O Larriui pradėjus domėtis ar Joe draugė Camilla Belle tiek pat garsi, kaip ir jo šešiolikmečio brolio draugė, Joe visus nustebino pasakęs: „Nemanau, kad yra geriau žinomų, nei Miley Cyrus.“ Šie žodžiai buvo netikėti visiems kas domisi asmeniniu paauglių dievaičių gyvenimu. Miley ir Nickas susitikinėdavo prieš keletą mėnesiu, vėliau jų draugystė nutrūko.

REKLAMA
REKLAMA

Pati Miley nesenai prisipažino, kad ji ir Nickas atnaujino santykius. „Jis yra geriausias mano draugas ir mes vis dar nuolat kartu smagiai leidžiame laiką. Be jokios abejonės, mes vėl kartu.“ – prisipažino paauglė žvaigždutė kuomet jos paklausė ar sunku dirbti su buvusiu draugu. „Mes negalvojame kaip viskas klostysis toliau, dabar tiesiog smagiai kartu leidžiame laiką. Stengiamės susitikti kiek įmanoma dažniau.“

„Hannah Montana“ Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti liepos 31 dieną, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų