REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NASDAQ OMX Vilniaus biržoje pastaruoju metu trūksta aktyvumo, o didesnio investuotojų susidomėjimo sulaukia tik stambiųjų bendrovių akcijos. Biržoje sudaryti 326 sandoriai, kuriais vertybinių popierių perleista už 1,07 mln. litų, praneša investicinis bankas „Finasta“.

REKLAMA
REKLAMA

Indeksas NASDAQ OMX Vilnius dėl didesnio brangusių bendrovių skaičiaus kilo 0,74 proc. iki 182,06 punkto. Daugiausia dėmesio sulaukė „TEO LT“ (suprekiauta 531 tūkst. litų) ir „Klaipėdos naftos“ (234 tūkst. litų) akcijos. „TEO LT“ kaina pakilo 2,73 proc. iki 1,13 lito, o „Klaipėdos naftos“ nukrito 0,96 proc. iki 1,03 lito.

NASDAQ OMX Rygos ir NASDAQ OMX Talino biržų antradienio sandorių skaičius ir pasiekta apyvarta nusileido pirmadienio prekybai. Mažesnės apyvartos ir sandorių skaičius nesutrukdė šių biržų indeksams fiksuoti nors ir nedidelius, bet teigiamus pokyčius. Išskirti būtų galima tik Talino biržoje kotiruojamas „Estonian Telecom A“ akcijas, kuriomis sudaryta sandorių už daugiau nei pusę Talino biržos apyvartos – 205 tūkst. eurų. Šios bendrovės vertybinių popierių kaina krito 0,7 proc. iki 4,27 euro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų