REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip Žydrūnas Savickas įstrigo oro uoste

Neseniai Kanadoje, Kvebeke, vykusiose „Fortissimus 2009” galiūnų varžybose stipriausio planetos žmogaus titulą iškovojęs ir net du pasaulio rekordus pagerinęs stipruolis Žydrūnas Savickas šiuos apdovanojimus pelnė vos per plauką. Į Vilniaus oro uostą su drauge Jurgita Vorobjovaite ir lagaminais atvykęs galiūnas gavo apsisukti ir... keliauti namo.

REKLAMA
REKLAMA

Oro uosto darbuotojai draugiškai įspėjo Ž.Savicką ir jo draugę, kad į Kanadą jiedu nebus įleisti dėl pasikeitusio vizų režimo - pagal naują tvarką skrendantiems per Atlantą reikalingas po 2006 metų rugpjūčio 28 dienos išduotas biometrinis pasas.

„Buvo Joninės, ne darbo diena. Laimei, varžybų organizatoriai labai operatyviai pakeitė skrydžio laiką, o Migracijos departamentas gal per dvi valandas pagamino naujus pasus.

Jei ne žmonių geranoriškumas, nebūčiau nei geriausio 2008 metų pasaulio galiūnų apdovanojimo atsiėmęs, nei „Fortissimus” varžybų laimėjęs, nei pasaulio rekordų pagerinęs. Visas kelių mėnesių darbas, pasiruošimas varžyboms būtų nuėjęs perniek”, - apie kelionės vargus pasakojo planetos galiūnas. Vyras sakė pirmą kartą taip ekstremaliai išvykęs į varžybas. Dabar G.Savickas juokiasi, kad dėl šiųmečių prizų gavęs pakovoti dvigubai: ne tik Kanadoje varžybose, bet ir oro uoste.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų