REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiek tiek daugiau nei prieš mėnesį bendrovė „Integria“ Vilniuje, antrame požeminiame prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ automobilių stovėjimo aikštelės lygyje atidarė aplinkai draugišką automobilių plovyklą „MO“.

REKLAMA
REKLAMA

„MO“ vieni pirmųjų Rytų Europoje ir Lietuvoje pristato visame pasaulyje sparčiai besivystančią aplinkai draugišką automobilių plovimo koncepciją ir „MO“ prekinio ženklo plovyklų tinklą.

REKLAMA

„Prieš penkis tris mėnesius įkurti ir atidaryti šią automobilių plovyklą dar atrodė tikra svajonė, o šiandien svajonė jau -  realybė. Tačiau ir tai dar ne paskutinė stotelė, - sakė „MO“ projekto vadovas Mindaugas Cidzikas. - Šiandien mes taip pat norime parodyti ir pamokyti, kaip kiekvienas gali pats patogiai ir paprastai nusiplauti savo automobilį. O tai padaryti galite lengvai ir bet kurioje vietoje, nes toks automobilio plovimo procesas nepriklauso nuo aplinkos veiksnių: vandens, elektros šaltinio.“

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę Kaune prekybos centre „Mega“ atidaryta dar viena tinklo parduotuvė. Pasak projekto vadovo, ateityje „MO“ plovyklų tinklas plėsis ir į kitus Lietuvos miestus. Taip pat svarstoma galimybė automobilius valyti pagal iškvietimus.

Atidarymo dieną Lietuvoje svečiavosi kolegos iš D. Britanijos:  Jonathan F. Copping, ABC Chemical Company, Managing Director; Jennifer Reeves, ABC Chemical Company, Sales Director.

Plovimo koncepcija – beveik be vandens

Aplinkai draugiškas automobilio plovimo procesas atliekamas naudojant dvi priemones – plovimo skystį ir šluostę. Automobilis nuplaunamas taip pat gerai, kaip ir tradiciniu būdu, tik lengviau ir be žalos aplinkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sutaupysite ne tik vandenį, bet ir laiką, nes „MO“ plovykloje skystis purškiamas tiesiai ant automobilio. Tada su viena šluoste pašalinami visi nešvarumai, o su kita nuvalomi likučiai ir pasiekiamas poliravimą primenantis blizgesys be mažiausio paviršiaus pažeidimo. Visas procesas trunka apie pusvalandį, - pasakojo automobilių plovyklos atstovas. - Nemažiau svarbu ir valymo kokybė, ji pasiekiama automobilius valant rankomis.“

Vienas šios automobilių plovimo koncepcijos privalumų yra tai, jog valomojo skysčio sudėtis ir specialiai tam pritaikyta šluostė purvą nuo automobilio ar stiklo nuvalo nebraižant ir neištepant paviršiaus. Po valymo automobilis lieka ne tik visiškai švarus, bet ir padengtas apsauginiu sluoksniu. Dėl to automobilis ne tik blizga, bet taip pat yra apsaugotas, kad jo spalva saulėje nebluktų.

REKLAMA

Plauk pats

Netrukus prekyboje pasirodys  automobilių plovimui skirtas „MO“ rinkinys. Rinkinį sudaro 500 ml. plovimo priemonė, dvi daugkartinio naudojimo mikropluošto šluostės bei PVC pirštinaitės. Kiekvienas įsigijęs šį rinkinį galės be didelio vargo  nusiplauti tiek automobilio išorę, tiek išvalyti jo vidų. Plovimo priemonės užteks 4-6 kartams. Rinkinio kaina, pasak M. Cidziko parduotuvėse bus iki 40 litų.

Jei automobilį norite plauti patys, tuomet atminkite, kad  kai ant automobilio yra susikaupę daug sukietėjusio purvo, pirmiausia reikėtų jį nuplauti vandeniu. Pasak specialistų, taip išvengsite galimų paviršiaus įbrėžimų.

REKLAMA

„Skysčio plovimui reikia labai nedaug, todėl jo užteks ne vienam kartui. Kiekvieną kartą baigę plauti šluostes būtinai išplaukite su vandeniu, ir galėsite jas ateityje ilgai naudoti. Pasibaigus plovimo skysčiui,  pas mus reikiamą kiekį, galėsite įsigyti ir vėl. Šiuo būdu plaudami automobilį išleisite tik simbolinę pinigų sumą -  apie 5 litus,“ - apie rinkinio privalumus sakė M. Cidzikas.

Visus, kurie nori išmokti, kaip patogiai ir aplinkai draugiškai nusiplauti savo transporto priemonę: automobilį, motociklą ar dviratį, arba nori pradėti teikti  automobilių plovimo paslaugas ir taip Lietuvoje plėsti aplinkai draugišką automobilių plovyklų tinklą, gali kreiptis į „MO“.



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų