REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Draudimo bendrovė „Lietuvos draudimas“ automobilių savininkams pradeda teikti naują nemokamą paslaugą. Bendrovė praneša organizuosianti avarijose nepataisomai sudaužytų automobilių aukcionus ir padėsianti jų savininkams gauti geriausią kainą.

REKLAMA
REKLAMA

Paslauga galės naudotis „Lietuvos draudime“ kasko polisus įsigiję vairuotojai, taip pat tie, kurie į avariją pateko dėl bendrovės klientų, apsidraudusių privalomuoju draudimu, kaltės.

REKLAMA

„Vien praėjusiais metais 800 „Lietuvos draudimo“ klientų automobilių buvo sudaužyti nepataisomai, todėl iš patirties žinome, kad nauja paslauga bus tikrai aktuali. Nauda klientams taps sutaupytas laikas ir maksimali galima už automobilį gauta kaina“, – sakė Gytis Matiukas, „Lietuvos draudimo“ Kompleksinių žalų direktorius.

„Automobilių pardavimui klientams siūlysime rengti aukcionus specializuotoje interneto svetainėje autogidas.lt. Šis metodas Lietuvos automobilių prekyboje dar nėra paplitęs, bet aukcionai yra populiarūs užsienio šalyse, ypač JAV, jie padeda už automobilį gauti tiksliausiai parduodamos mašinos vertę atitinkančią kainą“, – pasakojo G. Matiukas. Aukciono trukmė bus nustatoma kliento susitarimu su draudikais.

REKLAMA
REKLAMA

Kliento įgaliotas „Lietuvos draudimas“ perims pagrindinius automobilio pardavimo rūpesčius – nustatys pradinę mašinos kainą ir organizuos jos pardavimo aukcioną. Realios pradinės parduodamo automobilio kainos nustatymą užtikrins „Lietuvos draudimo“ ekspertai, išmanantys rinkos situaciją ir transporto priemonių bei jų detalių kainas. Vėliau klientui teliks parduoti automobilį geriausią kainą pasiūliusiam pirkėjui.

Ši paslauga bus teikiama nemokamai.

„Lietuvos draudimas“ priklauso vienai didžiausių draudimo grupių RSA, teikiančiai draudimo paslaugas 130 šalių ir aptarnaujančiai apie 20 mln. klientų visame pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų