REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rafailas Karpis troleibusą iškeitė į dviratį

Vasaros pradžioje operos dainininkas Rafailas Karpis kartu su drauge Neringa Nekrašiūte atsisveikino su viešuoju transportu ir įsigijo naujintėlaičius dviračius. Jis - sportinį, ji - pritaikytą miestui. „Dabar nebegalime nuo savo dviračių nulipti”, - šypsojosi atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniuje, Žirmūnų rajone, gyvenantis dainininkas pasakojo jam reikalingus objektus pasiekiantis ypač greitai: „Iki Vingio parko - 20 minučių, iki Valakampių - 15. Daugiausia važiuoti tenka apie pusvalandį. Važiavimo dviračiu pranašumai - transporto grūstys liaujasi egzistuoti, be to, būni arčiau gamtos. Pavyzdžiui, iš centro su drauge dažnai grįžtame namo palei Nerį einančiu dviračių taku”.

REKLAMA

R.Karpio paminėtas dviratės transporto priemonės trūkumas - nesaugu palikti. „Taip pat norėtųsi, kad dviračių takų būtų daugiau, o automobilių vairuotojai ir pėstieji būtų mandagesni”, - dėstė R.Karpis. Vis dėlto dėl nepakančių vairuotojų ar pėsčiųjų, einančių dviračių takais, patiriami nemalonumai nublanksta palyginus su džiaugsmu minti pedalus. „Tiesa, reikėjo poros dienų priprasti prie fizinio krūvio, bet dabar tai - vienas džiaugsmas”, - sakė R.Karpis.

Rafailas Karpis važiuoja sportiniu dviračiu, o jo draugė aktorė Neringa Nekrašiūtė pasirinko komfortiškesnę ir miestui labiau pritaikytą transporto priemonę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų