REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo ateinančio pirmadienio (liepos 13 d.) ilgametis kelionių organizatoriaus „Novaturas“ generalinis direktorius ir vienas iš įmonės akcininkų Vidas Paliūnas tampa įmonės valdybos pirmininku. „Šiuo metu įmonei keliami nauji plėtros uždaviniai, todėl mano perėjimas į strateginį įmonės valdymo lygmenį yra iš anksto planuotas žingsnis“, – bendrovės pranešime cituojamas V. Paliūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Kelionių organizatoriaus „Novaturas“ generalinio direktoriaus postą nuo pirmadienio užims didelę vadovavimo tarptautinėms bendrovėms patirtį turintis Marius Horbačauskas.

REKLAMA

„Šiuo metu įmonė veikia stabiliai, išlaikome tvirtas lyderio pozicijas Baltijos šalyse, per pirmąjį šių metų pusmetį mes pilnai įvykdėme ir net kiek viršijome užsibrėžtus planus, –  sako V. Paliūnas. – Tai yra geras laikas ieškoti naujų plėtros galimybių, nes šiuo metu esamą ekonominį ciklą vertiname kaip itin tinkamą išsikeltų strateginių užduočių įgyvendinimui“.

UAB „Novaturas“ bei jai priklausančiai įmonių grupei V. Paliūnas vadovauja nuo įkūrimo. „Jau 16 metų, kaip dirbu turizmo srityje, pavyko sukaupti nemažai žinių ir patirties. Artimiausiais savo karjeros metais laiką ir energiją skirsiu analizuojant perspektyvių rinkų ir įmonių galimybes, teiksiu NOVATURO įmonių grupei tolimesnės verslo plėtros formules, – sako V. Paliūnas. – Tuo pačiu neabejoju, kad Marius Horbačauskas praturtins „Novaturo“ įmonių grupės veiklą naujomis idėjomis ir įmonės sėkmei įneš solidų indėlį“.

UAB „Novaturas“ buvo įkurta 1999 m. gruodžio 16 d., šiemet įmonė mini savo veiklos dešimtmetį. 2001 m. įkurta dukterinė įmonė Latvijoje, 2004 m. – Estijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų