REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Esate išskirtinė abiturientų laida - Lietuvos Tūkstantmečio abiturientai, sakė Prezidentas Valdas Adamkus, Akmenės rajono Papilės Simono Daukanto gimnazijoje dalyvaudamas brandos atestatų įteikimo ceremonijoje.

REKLAMA
REKLAMA

"Savarankiškame gyvenime Jums teks rinktis tarp vertybių ir pragmatiškumo, kuris vis labiau įsigali šiuolaikiniame pasaulyje", - pabrėžė valstybės vadovas ir pažymėjo, kad šiais metais brandos atestatus gavo pirmieji abiturientai, gimę ir užaugę nepriklausomoje Lietuvoje.

REKLAMA

V. Adamkus pabrėžė, kad šiandien ši jaunimo karta žengia pirmuosius sąmoningo gyvenimo žingsnius, kartu su brandos atestatu prisiimdami ir atsakomybę už savo ateitį.

"Į Jūsų rankas atiduodame Lietuvos likimą ir su Jumis siejame dideles viltis. Jūsų gyvenimo kelias nebus lengvas - tikiu Jūsų ryžtu vadovautis vertybėmis, nes nuo to priklauso ne tik Jūsų, bet ir visos tautos ateities kelias", - sakė valstybės vadovas.

Papilės S. Daukanto gimnazijoje mokosi 65 aplinkinių vietovių vaikai. Šiais metais ši gimnazija išleidžia pirmąją 40-ties abiturientų laidą.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį Prezidentas įteikė daugiau kaip 100 brandos atestatų ir Joniškio "Aušros" gimnazijos abiturientams.

Šiemet 90-metį švenčiančią gimnaziją yra baigęs didelis būrys žinomų Lietuvos mokslo ir kultūros žmonių.

Šalies vadovas palinkėjo abiturientams savo talentų gausa nurungti pirmtakus.

"Brandos atestatas - tai jūsų mokslo ir gyvenimo pažinimo pradžia. Plėsdami savo akiratį, eikite tik pirmyn ir tuo padėsite Lietuvai. Tačiau atminkite: kur bebūtumėte, namuose visada bus šilčiausia", - cituojamas V. Adamkus Prezidento spaudos tarnybos pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų