REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį 20.10 val. startuosiančioje naujoje TV3 gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“ Džordana Butkutė pasiryš šokiruojančiai išpažinčiai, skelbiama TV3 pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos kūrėjai Lietuvos popscenos karalienę kalbino prabėgus vos porai savaičių po to, kai pasklido žinia, kad pastaraisiais metais iš skandalų neišbrendanti atlikėja paliko ilgametį širdies draugą Sergejų ir puolė į buvusio kalinio glėbį. Naujos TV3 laidos kūrėjai Džordaną kalbins apie alkoholyje paskendusią karjerą, mylimojo smurtą ir apie naujus jausmus ilgus metus už grotų praleidusiam vyrui.

REKLAMA

„Gal ir reikėjo Lietuvai mano išpažinties“, – prisipažins dainininkė.

Atlikėją į interviu atvežęs naujasis jos širdies draugas Elegijus pirmą kartą neprieštaravo, kad į jį būtų atsukta filmavimo kamera.

„Džordžos gyvenimas ir žiniasklaidą, ir visuomenę visada domino labiausiai iš visų Lietuvos žvaigždžių. Jos nuopoliai, prisikėlimai, skyrybos, susitaikymai su Sergejumi buvo aptarinėjami pirmuose laikraščių puslapiuose ir visų mūsų namuose. Dabar Džordana panoro prieš kamerą iškloti visą tiesą, kas iš tiesų vyksta jos gyvenime“, – apie šio antradienio laidos „Gyvenimas yra gražus“ reportažą pasakoja jo autorė Katrina Zeiter.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu antrasis laidos siužetas nukels žiūrovus į Turkiją, kur ką tik patyrė karštų nuotykių šį pirmadienį startuojančio intriguojančio TV6 realybės šou „Kelionių startas“ dalyviai ir kūrėjai. Laidos komanda paskui šou organizatorius keliavo su misija užfiksuoti Lietuvoje vis dar itin populiarių realybės dramų užkulisius.

„Kai mus prie televizorių ekranų prikausto naujas realybės šou, vėl sulaikę kvapą stebime herojų dienas, lydimas intrigų ir nuotykių. Tačiau mažai kas žino, kas tampo visas virveles ir kokia tokių šou virtuvė. Galiu garantuoti, kad tai, kas vyksta už kadro, dažnai pranoksta net ir tai, ką mato žiūrovas. „Kelionių starto“ operatoriai miega vos po porą valandų, o komandos diskusijos kartais būna tokios audringos, kad vienas jos narys interviu prisipažino neištvėręs įtampos ir net du kartus krovęsis daiktus. Mes užfiksavome ne vieną ekstremalią ir net grėsmingą situaciją, į kurią pateko šou rengėjai. Kai keturi operatoriai pateko į avariją, per kurią vienas jų net buvo sužalotas, manote, kad jie galvojo apie poilsį ir ramybę? Nieko panašaus! Jie tik svarstė, kaip iki rytinio filmavimo suspėti ištrūkti iš ligoninės ir iš nuovados“, – siužeto detales atskleidžia istorijos autorius Edvardas Žičkus, kuris kartu su realybės šou rengėjais bei dalyviais išbuvo visą jo filmavimo laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų