REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Seimo pirmininko ir Tautos prisikėlimo partijos (TPP) pirmininko Arūno Valinsko darbo kabinete be jo paties pokalbiui susirinko Liberalų Sąjūdžio (LS) lyderis, susisiekimo ministras Eligijus Masiulis ir sveikatos ministras, liberalcentristas Algis Čaplikas. Politikai neatskleidžia, ar pasitarimo metu numatyta derėtis dėl naujos valdančiosios koalicijos.

REKLAMA
REKLAMA

E. Masiulis portalui „Balsas.lt“ sakė, kad tokia tema nėra numatyta. „Ne, mes tikrai apie tai negalvojome. Susitinkame pasikalbėti apie tai, kaip bus balsuojama dėl biudžeto koregavimo ir kitais aktualiais klausimais,“ – sakė jis.

REKLAMA

Politikas taip pat sakė neįžvelgiąs jokių politinių ženklų tame, kad susitikime liberalcentristams atstovavo ne jų naujasis pirmininkas, sostinės vicemeras Gintautas Babravičius, o kovoje dėl šio posto jam neseniai nusileidęs A. Čaplikas. „Tai tiesiog buvo mūsų trijų iniciatyva. Mano, A. Valinsko ir A. Čapliko,“ – tvirtino E. Masiulis.

Visos trys organizcijos šiuo metu kartu su Tėvynės Sąjunga – Lietuvos krikščionimis demokratais, sudaro valdančiąją koaliciją ir kontroliuoja ministrų kabinetą. Kalbos apie naują koalicijos sudėtį stiprėja besiartinant naujai išrinktos prezidentės Dalios Grybauskaitės inauguracijai. Tarp koalicijos partnerių vis dažniau ginčijamasi dėl mokesčių politikos ir krizės įveikimo kelių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų