REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Džordanos Butkutės koncertui sostinėje būtų tikusi adaptuota jos hito eilutė - “Aš atvažiuosiu į Vilnių, o gal ne”. Iki pat nakties buvo neaišku, ar žvaigždė pasirodys. O gerbėjai Džordžos jau laukė su iškvepintomis gėlėmis...

REKLAMA
REKLAMA

Skeptikai iš anksto tvirtino, kad Džordana veikiausiai “užgers” ir neatvažiuos į Vilnių. Tačiau sostinės klubo “House of Music” vadovai ja šventai tikėjo. Sunkų laikotarpį išgyvenanti Dž.Butkutė rodė profesionalų susidomėjimą, derino repeticijų laiką. Tik štai išmušus valandai, kai ji jau turėjo būti Vilniuje, viskas ėmė keistis.

REKLAMA

Bėgo valandos, Džordana nesijudino iš Kauno, jos telefonu atsiliepdavo naujasis draugas Elegijus, o prie klubo būręsi žmonės sekė informaciją: “Džordana išvažiavo iš Kauno”, “Jau prie Elektrėnų”, “Ji grįžta į Kauną?!”, “Sukasi ir važiuoja į Vilnių”.

23 val. dar karojo šešėlis, kad vakaras rengtas bergždžiai. Sklandė versijų, jog jautrioji atlikėja, baimindamasi žiniasklaidos sutiktuvių, “pasidrąsino” alkoholiu ir neapskaičiavusi jėgų padarė sau meškos paslaugą.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomi pramogų verslo veidai kulminacijos laukė kiemo terasoje, garsiai dainavo Džordžos hitus, o tada sumojo neapsirūpinę puokštėmis. Šalia esantis gėlių turgelis jau buvo ištuštėjęs - vienintelė prekeivė stūmė paskutinį vežimėlį. Jos nuostabai, ratukai staiga buvo apgulti, akino fotoblykstės. Vaikinai pirko baltų irisų puokštes, o apsiuostę, kad gėlės veik nekvepia, žiedus išpurškė “D&G” parfumuotu vandeniu...

Išgirdę, kad dainininkė pagaliau pasiekė Vilnių, tarnybinį įėjimą apjuosė fotografai. Dž.Butkutė iš mašinos išlipo ne pačios geriausios formos. Užkulisiuose ji paprašė arbatos, vandens, “3 in 1” kavos. Po valandėlės Džordža, prilaikoma Neringos Zeleniūtės, žengė į sceną, nerišliai padėkojo publikai ir pradėjo koncertą, kurio baigtis buvo nenuspėjama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grojo fonograma, Dž.Butkutė dainavo “ant viršaus”, iš pulto operatoriaus vis reikalavo daugiau garso. “Juk mano balsas - kaip Majakovskio”, - pirmą “perliuką” metė dainininkė.

Vėliau scenoje išdygo provokatoriai, siūlė su jais išgerti šampano, bet žvaigždė atrėžė: “Jau tiek rašyta, kad aš negeriu šampano. Jūs nežinote? Geriau atneštumėte man mineralinio vandens, “negazets”. Gerbėjai provokatorius nuvarė nuo scenos, o Džordža gavo prašyto vandens. Gurkštelėjusi susiraukė - nepatiko...

Į sceną vis kilo žmonės, nešini gėlėmis. Tarp jų - ir dainininkė Edilija. “Ji man sako: “Aš - Geltona.” Tipo, aš nežinau!” - grybštelėjo Džordža. Gavusi puokštę iš gerbėjo Viačeslavo, žvaigždė nusijuokė: “Tai apkabink, kad jau atėjai.”

REKLAMA

Publika buvo pašėlusi. Kiekvieną Dž.Butkutės žodį priėmė emocingai ir linksmai. Regis, tai įkvėpė dainininkei gyvybės. Ji išdarinėjo neįtikėtinus dalykus - ridenosi po sceną visu ūgiu, improvizavo su užuolaidomis, nutraukė kilimą, dainavo atsisėdusi ant grindų. “O iš kur jūs žinote mano vardą?” - juokėsi dainininkė, visiems skanduojant “Džordža! Džordža!”

Programoje buvo 15 min. pertrauka. Po jos Dž.Butkutė grįžo apsivilkusi kitus marškinėlius ir atliko dar daugiau nemarių savo šlagerių. Atsisveikindama ji visiems linkėjo atsargaus sekso, meilės ir paprašė: “Leiskite man būti deficitu.” Koncertą Džordža baigė daina “Nemylėjau tavęs”. Minia jai šaukė “Bravo! Ačiū!” Dainininkė graudinosi, ji buvo be galo laiminga. Namo Džordža patraukė jau iškelta galva ir per “paradinį” išėjimą.

Jurga Klimkaitė-Riebling

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų