REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar Robbie Williams (35) kol kas turės likti Bahamų salose? Visai įmanoma! O priežastis yra ta, kad dainininkas turės liudyti.

REKLAMA
REKLAMA

 

Kas atsitiko? Robbie, kuris šiuo metu kartu su drauge Ayda Field (30) atostogauja Bahamų salose, nufotografavo du fotografai, kai jis sėdėdamas ant vandens motociklo rūkė storą cigarą. Dėl to įsiplieskė karštas ginčas tarp Robbie palydovų ir paparacių Matt Sanchez ir Carlos Mendez.

REKLAMA

 

Vos praėjus kelioms valandoms fotografai tapo ginkluoto užpuolimo aukomis. Trys vyrai įsiveržė į jų paplūdimio namelį, mojuodami pistoletais ir grasino juos nužudyti. Sanchez ir Mendez vos pavyko pabėgti sveikiems, tačiau plėšikai pasiėmė fotokameras, įrangą, kurios vertė sudaro 15 000 £, drabužius, pasus it grynuosius.

 

Tiesa, policijai pavyko areštuoti nusikaltėlius. Tik dabar kyla klausimas, ar užpuolimas yra susijęs su įvykusių ginču tarp Robbie Williams palydovų ir paparacių. Policijos atstovė pareiškė: "Robbie nėra tyrimo objektas, tačiau turime su juo pasikalbėti – jis yra kivirčo liudytojas. Nusiuntėme pas jį kelis policininkus ir dabar laukiame jų pranešimo".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų