REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Deutsche Telekom (ISIN DE0005557508) planuoja atsikratyti savo mobiliųjų telekomunikacijų dukterinių bendrovių D.Britanijoje bei JAV ir plėstis į Rytų ir Pietų Europą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip praneša Financial Times, vokiečių telekomunikacijų koncernas norėtų iškeisti savo dukterinę bendrovę T-Mobile UK į kokią nors telekomo bendrovę Rytų arba Pietų Europoje.

REKLAMA

Vodafone (ISIN GB00B16GWD56), Telefonica (ISIN ES0178430E18) bei France Telecom (ISIN FR0000133308) jau išreiškė savo susidomėjimą. Deutsche Telekom atitinkamai domisi Vodafone dukterine bendrove Turkijoje.

Financial Times Deutschland taip pat praneša, jog Deutsche Telekom svarsto ne tik atsitraukimą iš D.Britanijos, bet ir T-Mobile USA pardavimą. Dukterinė bendrovė JAV turi virš 30 mln. klientų, tačiau nėra tokia pelninga.

Vokiečių koncernas valdo pelningas mobiliųjų telekomunikacijų bendroves Čekijoje, Vengrijoje bei Kroatijoje, kur verslas auga didesniai tempais nei Vakarų Europoje ar JAV. Tad Deutsche Telekom svarsto nukreipti savo jėgas į Rytų frontą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų