REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Matyt, reikia rimtai pagalvoti, kaip atrodo dramblys, kad sulaukus penkiasdešimties galėtum imtis rimtos lieknėjimo programos.

REKLAMA
REKLAMA

Jorko hercogienė Sarah Ferguson ketina rašyti knygą vaikams apie dramblį. Ji jau yra išleidusi seriją pasakojimų apie papūgėlę, o dabar pasirinko dramblį, nors dar nesugalvojo siužeto.

REKLAMA

Buvusi Didžiosios Britanijos karalienės sūnaus princo Andrew žmona sakė: "J.K.Rowling rašo apie žmones ant šluotų, ir tai skatina vaikų vaizduotę, tačiau pamėginkite papasakoti vaikui, kaip atrodo dramblys, jei jis neegzistuotų. Kaip tada būtų?"

Hercogienė buvo įspėta dėl šių savo planų. Vaikų autoriaus Dave'o McKee leidėjas pareiškė, kad ji gali kurti kokį tik nori dramblio charakterį, tačiau negali kopijuoti minėto autoriaus dramblio Elmerio. D.McKee sukūrė daug įvairių epizodų apie Elmerį ir jo draugus, tad hercogienei teks nemažai paplušėti, kad juos visus išnagrinėtų ir jos pasakojimas netyčia nesutaptų.

REKLAMA
REKLAMA

Matyt, dramblys ne veltui radosi S.Ferguson galvoje. Šiuo metu ji ėmėsi griežčiausios dietos ir pratimų, nes nori suplonėti iki savo penkiasdešimtmečio, kurį švęs spalį. Dviejų dukterų motina, pasirodysianti televizijos laidoje "Plona ir penkiasdešimties", pareiškė: "Sulaukusi penkiasdešimties aš bėgsiu paplūdimiu ne šiaip sau geros formos, o būdama futbolininko formos. Aš tuo paplūdimiu bėgsiu vien su mažu juodu bikiniu."

Kalbama, kad Jorko hercogienė pasisamdė Davido Beckhamo asmeninį trenerį Neilą Lewisą, kad iki jubiliejaus atgautų tobulas formas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų