REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į rugpjūčio 1 dieną Trakų pilyje jau penktą kartą vyksiantį šokių muzikos festivalį „Pure Future“ pasirodys pasaulinio garso DJ žvaigždžių duetas Sasha ir.. „Pure Future“ atvyks būrys garsiausių Lietuvos vakarėlių liūtų. Kadangi per pastaruosius metus festivalis sutraukė minias gerai nusiteikusių naktinių liksmybių mėgėjų, tad visi šiųmečio renginio dalyviai, kuriame pasirodys pasaulinio garso DJ žvaigždžių duetas Sasha ir Johnas Digweedas, tikisi pasisemti ypatingai teigiamų emocijų, smagiai pabendrauti artimiausių bičiulių kompanijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomi veikėjai – išskirtinėje svečių zonoje

Daugelis žinomų šalies pramogų verslo įžymybių yra įsigiję M-VIP kategorijos bilietus. Tai Maxi bilietai, kurių savininkai įsikurs ložėje. Ji bus išklota didžiausius žvaigždžių renginius simbolizuojančiu raudonu kilimu ir apstatyta baltomis sofomis.

REKLAMA

Privilegijuotieji renginio svečiai festivaliui „Pure Future“ paruoštus barmenų kokteilius galės be jokių trukdžių nusipirkti specialiai įrengtame lauko bare. Čia telpa vos šimtas svečių.

Toks M – VIP ložės bilietas vienam žmogui kainuoja 850 litų. „Žinome, kad tai nemažai, bet tokią VIP zoną įrengti kainuoja per 200 tūkstančių litų. Ji kaskart kuriama įmantriomis medžiagomis. Joje yra panaudojamos naujausios dizaino subtilybės, šviesos efektai. Šiais metais išskirtiniams svečiams skirta zona turės netgi šokėjas, kurios šalies pramogų verslininkams pademonstruos unikalią programą“, - aiškina festivalio „Pure Future“ organizatoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Organizatoriai pakvies į pokalbį

Kiekvienas įsigijęs tokį bilietą privalo susitikti su festivalio rengėjais. Su tokiais bus rengiami pokalbiai, ir galiausiai asmuo gaus patvirtinimą – apsilankys M-VIP ložėje, ar ne. Būtent taip bus išvengiama nepageidaujamų asmenų patekimo į ypatingą rojaus kampelį šiame festivalyje.

O kokios Lietuvos pramogų verslo elito atstovų, kurių kišenėse jau guli M- VIP ložės bilietai, nuotaikos prieš artėjančią įspūdingų reginių naktį Trakų pilyje?

Štai keli „Pure Future“ rengėjų klausimai, į kuriuos atsakė šių dienų pramogų verslo veikėjai.


1. Ar teko ką nors girdėti apie festivalį „Pure Future“? Galbūt ankstesniais metais teko jame apsilankyti? 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2. Koks užsienio festivalis bene labiausiai pakerėjo?

Egidijus Dragūnas (SEL):

1. Buvau pirmajame „Pure Future“ festivalyje. Jis paliko labai didelį įspūdį, kadangi ten buvo jaučiama vietos ir šiuolaikinės muzikos sintezė.

2. Dar 1996-aisiais sudalyvavau Berlyne vykusioje fiestoje „Love parade“, kiek vėliau Majamio „žiemos muzikos konferencijoje“. Labai patiko Frankfurto klubai „Odeon Sinkkasten“. Daug klubų Berlyne, kur teko susipažinti su žymiu prodiuseriu Marku Spoonu. Gana įdomiai pasirodė Bulgarijoje veikiantis „Saulėtas klubas“, kuriame grojo Seamus Hadji.

REKLAMA


Asta Valentaitė (verslininkė, manekenė):

1. Apie „Pure Future“ esu girdėjusi kalbas, kad tai muzikos, šviesos ir kitų moderniųjų technologijų renginys, vykstantis po atviru dangumi Trakų pilyje. Garsėjantis populiariausiais užsienio didžėjais, atlikėjais. Nors renginys vyksta nebe pirmą kartą, tačiau man jame dalyvauti iki šiol dar neteko.

2. Užsienyje tokio masto renginiuose neteko lankytis. Labiau mėgstu mažesnius, išskirtinius vakarėlius. Bene labiausiai įsiminė Paryžiuje vykęs dizainerio Jean‘o Paulo Gaultiero mados namų 30 metų jubiliejaus proga surengtas renginys.

REKLAMA


Titas Blėdis („Posh.lt savininkas):

1. Apie „Pure Future“ esu ne tik girdėjęs, bet ir dalyvavęs viename renginių. Šis vardas man asocijuojasi su kokybe ir masiniais renginiais. Kai keli energingi vaikinai sugebėjo pirmąkart surengti „tūsą“ Trakų pilyje, mes dar ilgai stebėjomės su draugais, kaip jiems pavyko...

2. Esu dalyvavęs garsiajame „Nothing Hill‘o“ festivalyje Londone bei reiverių fiestoje „Love parade“ Vokietijoje.



Renata Paleičikaitė (verslininkė):

1. Apie ,,Pure Future“ renginį teko girdėti ir ne kartą, bet iki šiol sudalyvauti ne.

2. O dėl užsienio renginių – tai sunku pasakyti, jie būna tokie pašėlę, kad dažniausiai po to net neatsimeni...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Marius Gelažninkas (verslininkas):

1. Esu girdėjęs, kad toks unikalus renginys jau kelintus metus iš eilės vyksta Trakų pilyje. Jame dar neteko apsilankyti, bet labai norėčiau. Tikiuosi, jog šįmet taip ir nutiks...

2. Manau, kad tai būtų naktinis Turkijos klubų gyvenimas ...



Mantas Petruškevičius (stilistas):

1. Pernai dalyvavau su draugais „Pure Future“ festivalyje ir man labai patiko. Tad būtinai į jį sugrįšiu ir šiais metais.

2. Užsienyje vykusio vakarėlio negalėčiau išskirti.




Audrius Bružas (aktorius):

1. Žinoma esu girdėjęs ir buvęs festivalyje „Pure Future“, nes tai vienas mėgstamiausių mano renginių. Galiu pasakyti atvirai, išgirdęs, kad šiais metais renginys vyks Trakų pilyje iškart pagalvojau, kad norėčiau jame sudalyvaut.

REKLAMA

2. Prancūzijoje buvau viduramžiškame Carcasone mieste, kur šimto žmonių choras atliko gospelų giesmes.



Gintarė Meiluvienė (Kauno „Zepelinus“ ir „Papa Jazz“ klubų vadovė):

1. Esu du kartus buvusi „Pure Future“ renginiuose - pirmajame ir ketvirtajame.

2. Iš užsienio renginių bene labiausiai patiko pernai Rygoje vykęs „White sensation“.

Bilietus į festivalį „Pure Future“ galima įsigyti bet kuriame Lietuvos mieste veikiančioje „Bilietai.lt“ kasoje.




„Pure Future“ pasirodys pasaulinio garso DJ žvaigždžių duetas Sasha ir..


...ir Johnas Digweedas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų