REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienis – pirmoji naujo ketvirčio diena – NASDAQ OMX Vilniaus vertybinių popierių biržoje buvo ganėtinai rami, o investuotojai neskubėjo aktyviai prekiauti, praneša investicinis bankas „Finasta“.

REKLAMA
REKLAMA

Biržoje sudaryti 596 sandoriai, kuriais pasiekta milijono litų apyvarta. Rinkos lyderio vaidmenį išlaikė Šiaulių banko akcijos, kurių kaina kilo 5,97 proc. iki 0,71 lito, o bendra perleistų akcijų apyvarta sudarė 159 tūkst. litų. Taip pat aktyviai prekiauta „TEO LT“ vertybiniais popieriais, kurių suprekiauta už 146 tūkst. litų, o kaina krito 0,9 proc. iki 1,1 lito.

REKLAMA

NASDAQ OMX Rygos biržoje pasiekta 9,6 tūkst. latų apyvarta ir sudaryti 29 sandoriai. Didžiausia apyvarta išsiskyrė „Grindeks“ vertybiniai popieriai, kurių perleista už 6 tūkst. latų, o kaina išliko 2,99 lato.

NASDAQ OMX Talino biržoje investuotojai buvo gana pasyvūs ir investavo tik į populiariausių bendrovių akcijas. Pasiekta 370 tūkst. eurų apyvarta, sudaryti 125 sandoriai. Didžiausia apyvarta atiteko dėl „Tallink Grupp“ vertybinių popierių sudarytiems sandoriams. Šios bendrovės akcijų suprekiauta už 147 tūkst. eurų, o kaina nesikeitė ir išliko 0,33 euro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų