REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žalgiris“ vėl dalyvaus Vieningosios lygos turnyre

ŪBIG valdoma Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda ir kitą sezoną dalyvaus Vieningos lygos (VL) turnyre. Praėjusiais metais Maskvoje buvo surengtas tris dienas trukęs parodomasis „Promo taurės“ turnyras, kuriame dvejas iš trejų rungtynių laimėję žalgiriečiai tarp aštuonių komandų liko penkti.

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet VL čempionatas bus rengiamas grupių principu ir suteiks žiūrovams galimybes pamatyti stiprias turnyro ekipas savo arenose.

REKLAMA

VL pirmenybėse 2009/2010 m. sezone rungtyniaus aštuonios komandos. Kartu su „Žalgiriu“ turnyre taip žais Eurolygos dalyvės iš Rusijos – Maskvos CSKA ir Maskvos srities „Chimki“ ekipos, dar vienas rusų klubas Kazanės „Uniks“, Mariupolio „Azovmash“ ir Donecko komandos iš Ukrainos bei Rygos VEF ekipa. Paskutiniuoju, aštuntuoju, turnyro dalyviu pretenduoja tapti Lenkijos čempionas „Asseco Prokom“, Estijos klubai Talino „Kalev“ ir Tartu „Rock“.

REKLAMA
REKLAMA

Komandos burtais bus suskirstytos į dvi grupes po 4 ekipas ir reguliariajame sezone sužais po 6 rungtynes. Pirmąsias dvi vietas abiejuose pogrupiuose užėmusios komandos pateks į finalinio ketverto varžybas, kurios turėtų būti surengtos 2010 m. vasario mėnesį.

Kaip ir praėjusiais metais VL organizatoriai įsteigs prizinį fondą bei apdovanos visas be išimties komandas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų