REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oficialu: Madrido „Realo“ žvaigždyną papildė Karimas Benzema

21-ų metų Prancūzijos rinktinės puolėjas Karimas Benzema kraustosi į Madrido „Real“ klubą.

REKLAMA
REKLAMA

Prancūzijos klubas pranešė, kad už žaidėjo perėjimą Madrido „Real“ garantuoja išmokėti 35 mln. eurų, o bendrą išpirkos sumą gali sudaryti 41 mln. eurų, tik tai priklausys nuo K. Benzemos sportinės formos ir žaidimo.

REKLAMA

„Liono ekipa priėmė sprendimą atsižvelgusi į K. Benzemos pageidavimus  ir užbaigė derybas abi puses tenkinančiu rezultatu. Klubas K. Benzemai linki viso geriausio „Real" komandoje“, – kalbama oficialiame Liono „Olympique“ tinklapyje.

Puolėjo pozicijoje rungtyniaujantis K. Benzema per paskutinius dvejus metus „Ligue 1“ čempionate pelnė 37 įvarčius, o UEFA Čempionų lygos varžybose per 15 susitikimų įmušė 9 įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad šią vasarą „Realo“ klubas tiesiog drebina Europą savo pirkiniais. Prieš tai Madrido komanda jau sudarė sutartis su brazilu Kaka (67,2 mln.), portugalu Cristiano Ronaldo (93 mln. eurų) ir ispanu Rauliu Albioliu.

Kitu Madrido „Realo“ pirkiniu gali tapti kitas prancūzas – Miuncheno „Bayern“ ekipos saugas Franckas Ribery.  Tiesa, dėl jo kovoja ir „Manchester United“ vienuolikė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų