REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Smurtu apkaltintas Lietuvos radijo ir televizijos (LRT) generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius pateikė teismui skundą dėl nesunkaus jo sveikatos sutrikdymo.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus miesto 1-asis apylinkės teismas pranešė, kad gavo privataus kaltintojo A.Siaurusevičiaus, labiau žinomo Siauro, o dabar ir Skydininko pravardėmis, skundą, kuriame fotografai Irmantas Sidarevičius ir Valdas Kopūstas kaltinami pernai spalio 13-osios naktį viešbutyje "Naujasis Vilnius" nesunkiai sutrikdę jo sveikatą. Teismui taip pat pateiktas A.Siaurusevičiaus civilinis ieškinys, kuriame prašoma iš I.Sidarevičiaus priteisti 80 tūkst., o iš V.Kopūsto - 5 tūkst. litų neturtinei žalai atlyginti.

REKLAMA

Pateikdamas savo ieškinį A.Siaurusevičius reagavo į šių metų pavasarį teismui pateiktą dienraščio "Respublika" fotografo I.Sidarevičiaus skundą. Fotografas kaltino LRT generalinį direktorių Seimo rinkimų naktį viešbutyje "Naujasis Vilnius", kuriame buvo įsikūręs Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) štabas, nesunkiai sutrikdžius jo sveikatą. Jis iš A.Siaurusevičiaus prašė priteisti 80 tūkst. litų neturtinei žalai atlyginti.

REKLAMA
REKLAMA

LRT generalinis direktorius į tragikomišką incidentą pateko pernai spalio 13-osios naktį viešbutyje "Naujasis Vilnius", kur tuo metu buvo įsikūręs LSDP Seimo rinkimų štabas.

Po vidurnakčio į viešbutį atvykęs, kaip manoma, neblaivus LRT vadovas supainiojo duris ir pateko ne pas savo bičiulius, o į elektros skydinę. Ten jį užklupo gausus būrys žurnalistų, kurie Siaurą "apsiaustyje" pralaikė iki paryčių. Jiems pamėginus atidaryti skydinės duris ir nufotografuoti, kas vyksta viduje, A.Siaurusevičius iš I.Sidarevičiaus atėmė fotoaparatą ir išstūmė jį pro duris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

I.Sidarevičius žurnalistams yra pasakojęs, kad incidento metu A.Siaurusevičius jam smogė per veidą - nuo to esą fotografui "aptemo akyse". Fotografas, teigdamas, jog nukentėjo nuo LRT vadovo, į viešbutį iškvietė policijos pareigūnus. Jiems atvykus parašė pareiškimą ir paprašė patikrinti A.Siaurusevičiaus girtumą. Po šio "linksmo" įvykio plačiai pasklido liaudies kūryba. Vienas labiausiai paplitusių anekdotų-frazių: "Siauras kelias veda į elektros skydinę."

Rimantas VARNAUSKAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų