REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudo gražuolė Cameron Diaz (36) pas kirpėją įėjo būdama ilgaplaukė blondinė, išėjo šviesdama plike. Gerbėjams reiktų sunerimti? Ne. Ši aktorė nei išprotėjo, nei prarado saiko jausmą.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausiame savo filme „Mano sesers globėjas“ ji vaidina Sarą Fitzgerald, kurios duktė Katy serga kraujo vėžiu. Iš solidarumo motina paskui dukrą plikai nusiskuta galvą...

REKLAMA

Statant „Mano sesers globėją“, nuo plaučių uždegimo netikėtai mirė Diaz tėvas.

Duodama interviu laikraščiui „Chicago Sun Times“, Cameron prisipažino, kad tik filmo kūrybinės grupės dėka ji atlaikė smūgį: „Bendradarbiai buvo tikra likimo dovana, merginos man labai padėjo. Nėra taip, kad mes gyvename arba mirštame, esame laimingi arba liūdni. Tikrovėje viskas vyksta vienu metu. Gyvenimas yra ir saldus, ir kartus. Tu gali švęsti geriausią savo gyvenimo dieną, ir štai kas nors numiršta. Tai palieka gilų pėdsaką – po tokios patirties tampi stipresnis“.

REKLAMA
REKLAMA

Taip sutapo, kad buvusiai lengvabūdei blondinei ir gyvenime, ir filme teko nelengvi išbandymai. Naujausias „Užrašų knygelės“ režisieriaus Nick Cassavetes (50) kūrinys – tai dramatiška istorija, nuo pirmos sekundės prikaustanti prie ekrano.

Pagal amerikiečių rašytojos Jodi Picoult (43) bestselerį sukurtas scenarijus – negailestingas ir verčiantis susimąstyti: jaunesniąją seserį Anną tėvai augino tam, kad sergančiai vyresnei dukrai turėtų organų donorą.

Kas svarbiau – bet kuria kaina gelbėti mirštantį savo vaiką, ar neluošinti kito? Ką reiškia būti gerais tėvais, gera seserimi, geru žmogumi?.. Tokių klausimų Holivudo kinas kelia ne taip jau dažnai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų