REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 18 dieną Palangos paplūdimyje prie centrinės gelbėtojų stoties vyks oficialus „Omintel 1000 km lenktynių“ baigiamasis vakarėlis „Olialia Cola Beach Festival“.

REKLAMA
REKLAMA

 Visus lenktynių dalyvius, žiūrovus ir svečius linksmins ne tik žavios „Olialia“ merginos, bet ir visas būrys Lietuvos ir kaimyninių šalių muzikos žvaigždžių.

REKLAMA

Palangoje prie centrinės gelbėtojų stoties bus įrengta beveik 10 tūkst. kvadratinių metrų festivalio aikštelė. Nuo lietaus saugos specialiai šiam renginiui sukonstruotos palapinės. Jūra, smėlis ir nepakartojamas šviesos ir muzikos šou – net dviejose festivalio scenose.  

VIP zonos sceną užpildys tarptautinis muzikos žvaigždžių būrys. Čia dainuos Veronika (Baltarusija), Vaidas, grupė Kastaneda ir specialiai iš Rusijos į festivalį atvyksiantis atlikėjas Basta. Gimtojoje šalyje pastarasis tituluojamas „rusiškuoju eminemu“.

Pagrindinėje scenoje susirinkusius linksmins Mosquito feat Serge, RyRalio didžėjai, geriausios šokių muzikos dozę bei įspūdingus vaizdus žada grupė SEL. Pasirodymus vainikuos įspūdingas fejerverkas jūros fone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų