REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas, praėjusią savaitę Barselonoje (Ispanija) dalyvavęs Eurolygos organizuotuose trenerių kursuose, džiaugėsi pasisėmęs patirties.

REKLAMA
REKLAMA

Kursams vadovavo krepšinio profesoriai italas Etorė Mesina (Ettore Messina) ir Aitas Garsija Renesesas (Aito Garcia Reneses).

REKLAMA

„Tokie kursai man suteikia galimybę tapti dar geresniu treneriu, - oficialiai Eurolygos interneto svetainei sakė G. Krapikas. - Nors esu stiprios Eurolygos komandos vyriausiasis treneris, tačiau šiame poste pradėsiu tik antrą savo sezoną. Esu labai patenkintas dalyvavimu Eurolygos krepšinio kursuose ir džiaugiuosi proga mokytis iš E. Mesinos bei A. G. Reneseso. Jie turi kuo pasidalinti su visais mumis, o mes galime iš jų daug ko išmokti“.

REKLAMA
REKLAMA

Iš viso Eurolygos trenerių kursuose dalyvavo 115 trenerių iš 26 valstybių. Kelis mėnesius nuotoliniu būdu studijavę teorinę medžiagą praėjusią savaitę jie susirinko į keturias dienas trukusią baigiamąją mokymų dalį.

G. Krapikas su kursams vadovavusiais krepšinio specialistais galbūt susitiks kitą sezoną, nes E. Mesina ir A. G. Renesesas vadovaus atitinkamai Madrido „Real“ ir Malagos „Unicaja“ komandoms. Tuo tarpu kai kuriems krepšinio specialistams tai buvo išskirtinė galimybė klausytis garsiausių Eurolygos trenerių praktinių patarimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų