REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau rudenį TV3 televizijoje startuos naujas šokių projektas, pakviesiantis į šokių sūkurį įsilieti visą Lietuvą. Šokių projektui jau ruošiasi jame dalyvausiančios žvaigždės, intensyviai juos treniruojatys garsiausi šokių treneriai, profesionalūs šokių partneriai, „liežuvius galanda“ komisijos nariai, o į šokių pasaulį įsijungia ir pats laidos vedėjas – Vytautas Šapranauskas, sakoma TV3 pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuva pasiilgo šokių ir mes jums suteiksim malonumą įsilieti į šokio sūkurį. Šiame projekte dirbs svajonių komanda. Surinkti geriausi Lietuvos šokėjai, daugkartiniai čempionai ir geriausi Lietuvos šokių treneriai. Visi pasiilgo šokių, tai geriausiai atspindi tai, kad ruošiantis šiam projektui skambino labai daug žvaigždžių, kurios pačios siūlėsi į projektą“, – pasakoja šokių šou kūrėjai.

REKLAMA

Prodiuseriai atakavo rengėjus, siūlydami savo kuruojamas žvaigždes. Organizatoriams skambino profesionalūs šokėjai, kurie šiuo metu savo karjerą tęsia užsienyje, ir siūlėsi atvažiuoti pašokti projekte, derinosi datas, kada jie galės atvykti į Lietuvą, taigi žiūrovai tikrai išvys šokėjus, kurie atvyks specialiai šiam projektui iš Amerikos, Italijos.

Nuo itin kritiškų ir pastabių teisėjų dalyvius bandys apsaugoti ne mažiau kandesnis bene žymiausias laidų vedėjas ir profesionalus aktorius – Vytautas Šapranauskas, kuris neleis be atsako teisėjams pulti šokėjų. Jis pasiryžęs užimti šokėjų gynybos poziciją. Vytautui kompaniją palaikys žavi ne mažiau garsi vedėja, kurios tapatybė kol kas neatskleidžiama. Taigi, žiūrovų laukia ne tik puikūs porų šokiai, bet ir aštrūs teisėjų bei vedėjų dialogai. Žvaigždės, kaip teigia projekto organizatoriai, šiame šou tikrai nėra nuolankios avytės. Visos poros įnirtingai ruošiasi ne tik pasirodymams ant parketo, bet ir žada nepasiduoti J. Smorigino bei V. Pauliukaičio puolimui, ruošiasi „atsikirsti“ į jų pastabas.

REKLAMA
REKLAMA

„Žiūrovams pažadame, kad žvaigždžių sąrašas juos nustebins ir bus visų skoniams: tiek gyvenimo būdo žurnalų mėgėjams, tiek sportininkams, tiek besidomintiems politika, teatro ar popmuzikos gerbėjams“, – intriguoja naujo šokių projekto įgyvendintojai.

Naujas šokių projektas su V. Šapranausku ir paslaptingąja jo kolege – jau šį rudenį tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų