REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzos medalių laimėtojos „Šiaulių“ ekipos direktorius Adomas Klimavičius paneigė krepšinio užkulisiuose pasirodžiusią informaciją, jog kitą sezoną ekipos nebetreniruos Antanas Sireika.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš kur jus gavote tokią informaciją? Apie trenerio keitimą negalvojame, tačiau ketvirtadienį bus komandos valdybos posėdis, kuriame aptarsime reikalus“, - teigė A.Klimavičius.

REKLAMA

Pasiteiravus, ar tai reiškia, jog trenerio keitimo galimybė visgi bus svarstoma, komandos direktorius nebuvo kategoriškas: „Negaliu pasakyti nei taip, nei ne. Pas mus dabar ne prezidentinis, o parlamentinis valdymas. Kaip jau sakiau, ketvirtadienį bus posėdis, kuriame rinksis komandos valdyba“.

Nuostabos tokiomis kalbomis neslėpė ir pats A.Sireika: „Pirmą kartą apie tai girdžiu. Atostogauju, ilsiuosi ir apie krepšinį negalvoju. Kaip tik esu su Klimavičiumi, bet jokios kalbos apie klubą nebuvo“.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltinių teigimu, „Šiaulių“ komandos vadovai nėra patenkinti praėjusio sezono komandos rezultatais. Trečią pagal dydį biudžetą Lietuvoje turėjusi „Šiaulių“ ekipa nesugebėjo patekti į SEB Baltijos krepšinio lygos (BBL) „Elito“ diviziono finalo ketvertą, o Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzą iškovojo tik po penkerių rungtynių kovos su Klaipėdos „Neptūnu“.

Kita priežastis - šiauliečiai ateinantį sezoną ketina gerokai sumažinti klubo biudžetą ir remtis vien jaunais krepšininkais, todėl A.Sireika „Šiaulių“ ekipai gali tapti per brangus.



Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų