REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Michaelas Jacksonas slapta įrašė apie 200 naujų dainų. Šias dainas jis perdavė specialiam fondui, kurį įkūrė savo vaikams, - praneša laikraštis „Daily Express“.

REKLAMA
REKLAMA

Ekspertai šią kolekciją vertina mažiausiai 100 milijonų dolerių. Beje, muzikanto kreditoriai negalės pretenduoti į šias lėšas, nes fondas apsaugotas ypatinguoju statusu. Pasak Maiklo Džeksono vaikų auklės, muzikantas pernelyg lengvabūdiškai žiūrėdavo į pinigus. Paskutiniu metu jis gyveno iš kreditų ir draugų pagalbos.

REKLAMA

Teigiama, kad didžioji dauguma muzikanto įrašytų dainų skirtos aplinkos apsaugai.

2008-aisiais, duodamas interviu radijo laidai, Džeksonas sakė, kad kūryboje nori „išlikti savimi“. Taip pat jis pabrėžė ir žymių muzikantų įtaką savo kūrybai bei prisipažino, kad norėtų dirbti su Fredu Asteru (Fred Astaire) ir Džeimsu Braunu (James Brown). “Aš visą laiką rašau”, - sakė muzikantas. – Man patinka kurti. Tačiau taip pat aš auklėju savo vaikus ir tuo mėgaujuosi“.

REKLAMA
REKLAMA

Savo vaikystę paaukojęs sunkiam darbui muzikantas sakė, kad jei reiktų rinktis iš naujo, elgtųsi taip pat. „Aš visada mylėjau pramogų verslą. Man visada buvo labai malonu, jei pavykdavo suteikti džiaugsmo žmonėms. Myliu muziką, šokį ir meną. Tiesiog myliu.“

Tačiau paklaustas, ar dukrai ir sūnui linkėtų panašaus kelio, Džeksonas atsakė, kad mieliau suteiktų jiems galimybę „mėgautis vaikyste tiek, kiek tai įmanoma,“ neskubant užaugti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų