REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kultūros centras „Ramybė“ (Vytauto g. 35, Palanga) palangiškiams ir miesto svečiams siūlo praleisti savaitgalio vakarus su puikiais atlikėjais: Alina Orlova, Aiste Smilgevičiūte su grupe „Skylė“ bei BIX‘ais.

REKLAMA
REKLAMA

Jauna dainininkė bei dailininkė Alina Orlova, savo baladėmis bei unikaliu balsu muzikos mėgėjų dėmesį atkreipusi jau prieš keletą metų, pradžiugins savo gyvo garso koncertu penktadienį, liepos 3 dieną, 21 val. Pastaruoju metu, atlikėja dažnai koncertuoja užsienyje, dalyvauja tarptautiniuose festivaliuose, todėl smagu sulaukti jos koncertų ir Lietuvoje.

REKLAMA


Liepos 4 dieną, šeštadienį, 21 val. savo koncertinę programą pristatys Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“. Skambės dainos iš paskutinio albumo „Povandeninės kronikos“, klausytojų pamėgti kūriniai iš albumų „Babilonas“, „Lukiškių pieva“, duetai iš roko operos „Jūratė ir Kastytis“, kiti kūriniai iš kompozitoriaus Roko Radzevičiaus ir grupės „Skylė“ bagažo.

Viena iš ilgiausiai gyvuojančių Lietuvos grupių „Bix“ kviečia pasiklausyti jau legendinėmis spėjusių tapti dainų liepos 5 dieną, sekmadienį, 22 val.



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų