REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagerbdama M.Jacksoną MTV Lietuva rodys vien tik jo vaizdo klipus

Ketvirtadienį Los Andžele mirė pop muzikos karaliumi pasivadinęs ir juo tapęs Michaelas Jacksonas. 50-metis dainininkas susmuko savo namuose Kalifornijos valstijoje ir komos būsenos buvo išvežtas į ligoninę, kurioje ir buvo paskelbta jo mirtis.

REKLAMA
REKLAMA

"Pasivaikščiojimo mėnulyje" šokio stilių išradęs, dešimtis hitų įrašęs, trijų vaikų tėvas ir tuzino skandalų įkvėpėjas savo netikėtu išėjimu pribloškė

REKLAMA

milijonus gerbėjų ir privertė strigti naujienų portalų serverius.

Pagerbdama muzikos legendos, Michaelio Jacksono atminimą, MTV Lietuva visą savaitgalį, birželio 27 ir 28 dienomis, savo eteryje rodys vien

tik jo vaizdo klipus. Istorija neslepia, kad MTV padėjo Jacksonui iš berniukų soul grupės persikelti į visų laikų populiariausiųjų atlikėjų lygą. Jo "Thriler" tapo ne tik pačiu svarbiausiu atlikėjo, bet ir MTV klipu, padėjusiu kanalui išgarsėti. M.Jacksonas puikiai suvokė muzikinio klipo galią ir jo įrašų kompanijų investicijos į šį kadaise neįprastą žanrą, pasauliui palieka neįkainojamą vaizdoteką.

REKLAMA
REKLAMA

Besimainantys "Black & White" veidai, šviečiančios "Billie Jean" plytelės, šokantys "Thriller" zombiai, prabangos viršūnė "Scream", faraonai ir Eddie Murphy "Remember The Time" ir kiti klipai yra absoliutus muzikos aukso fondas, kuriuo artimiausiomis dienomis dalinsis MTV.

MTV International atstovas taip komentavo šoką sukėlusį įvykį: "Su jo muzika užaugo ne viena karta. Michaelio muzikos neribojo geografinės ar kultūrinės sienos, jis sugebėjo vaizdo klipo koncepciją pakylėti iki meno šedevro lygio ir buvo neatsiejama MTV eterio, ideologijos bei kultūros dalis.  Jo muzika net jam mus palikus toliau džiugins minias gerbėjų ir likt nemirtinga amžinai.“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

M. Jacksonas per savo solidžią karjerą pelnė 13 „Grammy“ apdovanojimų, JAV išleido 13 „numeris vienas“ singlų – daugiau nei bet kuris kitas vyras atlikėjas pasaulyje. 2006 m. „World Music Awards“ paskelbė, kad visame pasaulyje Jacksonas iš viso pardavė daugiau nei 750 000 000 kopijų įrašų – daugiausiai pasaulyje ir labdarai atidavė 300 milijonų JAV dolerių, už ką buvo nominuotas Nobelio taikos premijai. Tiesa, dar daugiau milijonų jis išleido personalinei svajonių rančai, su nuosavu zoologijos sodu ir miegamaisiais beždžionėms. Gineso rekordų knygoje Michaelas Jacksonas įvardintas kaip „Pats sėkmingiausias visų laikų pramogų pasaulio atstovas“.

REKLAMA

Paskutiniu metu iš aktyvios muzikinės veiklos dėl pedofilijos skandalų pasitraukęs dainininkas ketino vėl imti koncertuoti, į jo sugrįžimo koncertą, kuris turėjo įvykti liepos 13 d. Londono O2 arenoje, visi bilietai buvo išpirkti akimirksniu. 2010 m. M.Jacksonas planavo trejų metų trukmės pasaulines gastroles. MTV nuoširdžiai užjaučia ir bilietų platintojus.

MTV Lietuva primena, kad visą savaitgalį vietoj visų laidų - vien tik legendiniai M. Jacksono vaizdo klipai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų