REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką tik nudžiuginęs žinia apie pagaliau baigtus naujojo albumo „Updated“ įrašus, kompozitoriaus Leon Somov ir vokalistės Justės „Jazzu“ Arlauskaitės duetas savo muzikos stalčiuje laikyti nesiruošia.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį, birželio 27-ąją „Dr.Who“ terasoje, Klaipėdoje įvyks šių atlikėjų koncertas, pratęsiantis albumo pristatymo turą, truksiantį porą savaičių.

REKLAMA

Pirmasis „Updated“ pristatymo renginys trumpiausią metų naktį Vilniuje sutraukė daugiau nei 800 gerbėjų.

Kiti dueto bei jiems talkinančių geriausių jų draugų muzikantų – Domo bei Marijaus Aleksų

koncertai numatomi Šiauliuose, Druskininkuose, Klaipėdoje bei Vokietijoje. Pristatomąją „Updated“ muzikinę kelionę muzikantų kompanija baigs jau šeštą kartą vyksiančiame elektroninės muzikos festivalyje „Tundra“.

REKLAMA
REKLAMA

Vos prieš porą mėnesių Jazzu ir Leonas pirmą kartą koncertavo Klaipėdos „Dr. Who“ terasoje, esančioje 21-ajame K-centro aukšte. Tiek uostamiesčio melomanai, tiek duetas liko taip patenkinti koncertu, kad ir šįkart susitiks lygiai toje pačioje vietoje.

„Mane sužavėjo tai, kad tiek Klaipėdoje, tiek Kaune, kur esame reti svečiai, palaikyti mūsų susirinko pilni klubai. Auditorija buvo ypač gerai nusiteikusi, o tai, kad žmonės kartu su manimi imdavo dainuoti, net maloniai trikdė. Jaučiausi kaip draugų susibūrimo vietoje“, - apie gegužės mėnesį vykusį koncertą uostamiestyje pasakojo Jazzu.

Savo pasirodymo metu vokalo studijas Londone baigusi Jazzu bei neseniai į Lietuvą gyventi grįžęs Leon Somov atliks dainas iš naujojo albumo „Updated“, kuriame iš viso vienuolika kūrinių. Du iš jų – jau gerai pažįstami klausytojams, tai „Song About Love“ ir „Tik pasilik“.  Šeši kūriniai – visiškai nauji. Gerbėjai taip pat galės išgirsti ir jau kurį laiką radijo eteryje ir internete besisukančias dainas „You Are My Life“ ir „Butterflies 2“, kurios iškart susilaukė tikrų jausmų muzikoje išsiilgusių klausytojų palaikymo.



Koncerto pradžia – 21 val. Bilieto kaina: 25 Lt., su klubo “Dr.Who” lojalumo “Gold” kortele – 15 Lt. Bilietus bus galima įsigyti prieš renginį prie įėjimo į terasą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų