REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sasha Son(g) gali būti įžūlus ir nemandagus

Pasibaigus „Eurovizijai“ Sasha Son(g) nusipirko naują skrybėlę ir atakuoja užsienio muzikines rinkas. Kaip pats sako, nori pasinaudoti visais gaunamais pasiūlymais. Tiek iš Vakarų, tiek ir iš Rytų.

REKLAMA
REKLAMA

Nepamiršta ir Lietuvos. Liepos 10 dieną jis surengs koncertą Klaipėdoje, o liepos 11-ąją gerbėjai laukiami Palangos vasaros estradoje.

REKLAMA

Apie meilę dainų nekuriantis Sasha Son(g) prisipažino, kad po konkurso sulaukia ypač daug merginų dėmesio. Pasitaiko net įžūlių pasiūlymų. Pavyzdžiui, praleisti audringą naktį. Kaip dainininkas į tai reaguoja? Viskas priklauso nuo merginos.

- Praėjo mėnuo nuo „Eurovizijos“. Ar atsigavai?

- Taip. Bet net dabar nenoriu sustoti pagavęs intensyvaus gyvenimo ritmą. Tiesa, su draugais keturias dienas ilsėjausi Palangoje.

- Kaip reagavai į užklupusį aplinkinių dėmesį?

- Kartais vargina, kartais džiugina. Kita vertus, aš visada siekiau pripažinimo.

- Ar neužrietei nosies?

- Man tai svetima.

- Ką tau davė dalyvavimas „Eurovizijoje“?

- Didelę patirtį, pasitikėjimą savimi. Dabar man atrodo, kad galiu dainuoti bet kur, bet kokio dydžio scenoje. (Šypsosi.) Lipant į „Eurovizijos“ sceną reikėjo perlipti save. Pamenu, visas gyvenimas pro akis prabėgo. Buvo labai baisu. Galvojau, kad apalpsiu. Jutau milžinišką atsakomybę šaliai. „Eurovizijai“ dėkingas ir už išaugusį gerbėjų skaičių. Mano pašto dėžutė lūžta nuo laiškų iš visos Europos.

REKLAMA
REKLAMA

- Kokių konkrečių pasiūlymų sulaukei po konkurso?

- Neseniai Rygoje surengiau solinį koncertą. Dabar gavau kvietimą koncertuoti Londone. Sulaukiau pasiūlymo padainuoti duetu su ukrainiete Svetlana Loboda. Liepos 2-ąją važiuoju į „Morskoj uzel“ konkursą. Žodžiu, naudojuosi populiarumo banga. Noriu įsitvirtinti muzikos rinkoje ir užsitarnauti neliečiamojo statusą. (Juokiasi.) Be to, nenoriu apsiriboti tik Lietuva.

- Ar po „Eurovizijos“ tapai įžūlesnis?

- Šiek tiek. Bet jei jums atrodo, kad aš nemoku būti įžūlus - klystate. Aš moku būti įžūlus ir net nemandagus, kai reikia. Mano gyvenime buvo daug išbandymų, todėl nesu silpnas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar po „Eurovizijos“ susidūrei su piktais žmonėmis?

- Beveik ne. Atvirkščiai, nustebau, kad tiek daug žmonių mane palaikė. Žinoma, teko skaityti ir neigiamų komentarų, tačiau nuo jų stengiuosi atsiriboti. Nors, prisipažinsiu, kartais nelaiko nervai.

- Kokios tavo, kaip atlikėjo, silpnosios pusės?

- Tobulumui ribų nėra. Retai kada būnu patenkintas savo pasirodymais. Nors ir nesiekiu šokti ant scenos, bet šokių pamokos praverstų judesiui. Dar norėčiau lankyti fortepijono pamokas.

- Man į akis krito, kad būdamas ant scenos vengi kontakto su publika. Ar sutinki?

- Tu teisi. Turiu tokią problemą. Stengiuosi daugiau bendrauti su publika, atsiskleisti. Apskritai anksčiau dainuodavau užsimerkęs.

REKLAMA

- Gal gavai kokių nors dovanų po „Eurovizijos“?

- Gavau daug gėlių - savo mėgstamiausių baltų rožių. Viena gerbėja padovanojo atlasinę pagalvę su mano nuotraukomis. Ji dabar guli ant mano lovos šalia daugybės kitų pagalvėlių.

- Ar nebijai nuplikti nuolat nešiodamas skrybėlę?

- Aš jos nenešioju nuolat. Ypač dabar, po „Eurovizijos“, mieste dažnai vaikštau be jos, o su akiniais nuo saulės. Pastebėjau, kad tada žmonės beveik neatpažįsta manęs.

- Ar pragyveni iš muzikos?

- Ačiū Dievui, ne tik pragyvenu, bet ir išlaikau šeimą. Mano patėvis prarado darbą, mama, paprasta darbininkė, uždirba minimumą. Todėl padedu kaip galiu. Tik negalvokite, kad mes, dainininkai, milijonuose maudomės.

REKLAMA

- Ar padaugėjo merginų dėmesio?

- Ne tas žodis. (Juokiasi.) Sulaukiu meilės prisipažinimų, kvietimų susitikti, komplimentų apie savo išvaizdą. Nemeluosiu, tai man patinka.

- Prieš keletą mėnesių minėjai, kad nenori veltis į rimtus santykius su merginomis. Ar ir dabar nenori?

- Apie rimtus santykius negalvoju. Nors ką aš žinau? Kaip ir visi normalūs žmonės, susitikinėju su merginomis ir pasitaiko visko. Todėl niekada negali žinoti, kada imsi ir įsimylėsi.

- Kokios moterys tau imponuoja?

- Man nepatinka atvirai savo seksualumą demonstruojančios moterys. Originaliai apsirengusios moterys man seksualesnės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar tavo mergina galėtų būti ne iš pramogų pasaulio?

- Be abejo. Tik visada yra rizika, gal ji draugauja su tavimi tik dėl to, kad esi žinomas dainininkas.

- Ar dar neišmokai atskirti?

- Mokykis nesimokęs, visada rizikuoji užkibti ant gudruolės kabliuko. Aš kalbu ne apie tokias, kurios prieina ir pasmailintu balseliu sveikinasi.

- Ar pas mus yra tokių drąsių merginų, kurios nebijo prieiti?

- Patikėkite. Pasitaiko net tokių, kurios siūlosi kartu važiuoti į keliones ir net apsigyventi tame pačiame viešbučio numeryje. Arba prieina ir sako: „Duok savo telefono numerį“.

REKLAMA

- Ar esi sulaukęs pasiūlymo iš nepažįstamos merginos praleisti naktį?

- Esu. (Šypsosi.)

- Kaip reaguoji į tokius pasiūlymus?

- Kaip kada. Priklauso nuo merginos. Aš nesu prieš vienos nakties nuotykius. Man tai natūralu. Daug kas taip elgiasi, tik ne visi kalba.

- Ar tu pats nebijai prieiti prie patikusios merginos?

- Nebijau ir galiu. Tik dažniausiai prieiti nereikia, žvilgsnis savo padaro.

- Kokių turi pomėgių?

- Man patinka sportuoti, plaukioti baseine, žaisti tenisą, pulą.

- Kaip suderinti sportą su vakarėliais, kuriuose dažniausiai ne pienas geriamas?


- Sunkiai. Stengiuosi riboti alkoholį ir rūkymą.

REKLAMA

- Kaip sukantis pramogų pasaulyje neprasigerti?

- Reikia galvoti. Pavyzdžiui, aš retai vaikštau į pramogų pasaulio vakarėlius, klubus. Man labiau patinka vakarėliai namuose. Nieko nėra jaukiau, kaip sėdėti su draugais po anklode ir žiūrėti filmus. Nesu ir iš tų žmonių, kuriems būtinos kelionės. Aš puikiai pailsiu ir Lietuvos kaime, prie ežerų. Man nereikia nei Graikijos, nei Ispanijos.

- Ar esi išrankus maistui?

- Labai. Negaliu valgyti bet ko. Man patinka kinų virtuvė, naminis maistas.

- Ar pats gamini?

- Kartais. Gyvendamas vienas išmokau, bet nesu didelis kulinaras. Mano draugai geriau tai daro.

Laima Karaliūtė,

parengta pagal „Respublikos“ priedą „Laisvalaikis“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų