REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


Nuo šių metų birželio 25 d. draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ generaliniu direktoriumi tapo Sigitas Žutautas. Iki tol jis pareigas ėjo banko „DNB Nord“ valdyboje.

REKLAMA
REKLAMA


„Tapdamas „PZU Lietuva“ generaliniu direktoriumi sieksiu stiprinti bendrovės pozicijas rinkoje, vadovavimą jai priimu kaip iššūkį, todėl išnaudosiu visas dabartinio laikmečio suteikiamas augimo galimybes. Tikiu, kad patirtis dirbant finansų sektoriuje padės gerai orientuotis rinkoje, stiprinti santykius su klientais ir partneriais“, – teigia S. Žutautas. Pasak jo, sunkmečiu laimės tie, kurie dirba skaidriai, efektyviai ir yra orientuoti į klientą.

REKLAMA


Naujasis „PZU Lietuva“ generalinis direktorius šešerius metus dirbo „DNB Nord“ banke, buvo valdybos narys, prezidento pavaduotojas. S. Žutautas yra įgijęs verslo administravimo magistro laipsnį Vilniaus universitete. Jo darbinė patirtis – daugiau kaip keturiolika metų audito ir bankininkystės srityse.


Pradėjęs eiti „PZU Lietuva“ generalinio direktoriaus pareigas, jis pakeitė metus bendrovei vadovavusį Saulių Tiškevičių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų