REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsakomojo vizito sulaukė Kauno miesto savivaldybė, prieš kelias savaites siuntusi į Lipės apskrityje (Vokietijoje) surengtą šventę keliasdešimt savo atstovų. Lipės delegacijos viešnagė Kaune prasideda per Jonines.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį miesto savivaldybė drauge su Kauno partneriais iš Lipės apskrities organizuoja konferenciją „Moderni savivalda“. Joje pranešimus miestams aktualiomis temomis skaitys ir Kauno, ir Lipės apskrities savivaldybių administracijų, vietos bendruomenių, nevyriausybinių organizacijų atstovai. Bus diskutuojama apie tai, kaip teikti gyventojams kuo daugiau geresnių ir įvairesnių paslaugų, tvarkyti gatves, organizuoti bendruomenių veiklą ar plėtoti energetikos potencialą.

REKLAMA

Penktadienį Kauno futbolo mokyklos aikštėje, Vilijampolėje, Neries krantinėje, numatomos Kauno ir Lipės apskrities politikų ir administracijos darbuotojų futbolo pereinamosios taurės varžybos. O centrinėje Kauno dalyje, Vasario 16-osios gatvėje, įvyks grupės „Vinorosso“, dviratininkų akrobatinio važiavimo ir Švalenbergo tautinių kostiumų gildijos pasirodymai.

Rotušės aikštėje, Kauno senamiestyje, dailės galerijoje „Meno parkas“, numatytas kūrybiškumo ir inovacijos rezultatų pristatymas, buvusių Lipės apskrities stipendiatų - Kauno bei Lipės menininkų darbų parodos uždarymas.

Penktadienio vakarą „Girstučio“ kultūros ir sporto rūmuose įvyks bendras Kauno ir Lipės apskrities meno kolektyvų koncertas.

Visi Lipės apskrities dienų Kaune renginiai bus nemokami.

Birutė Mačienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų