REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Angelina Jolie ketina tapti JAV prezidente

Angelina Jolie turi tikslą tapti pirmąja Amerikos prezidente.

Žavioji aktorė taip įsitraukė į humanitarinį darbą Jungtinių Tautų organizacijoje, kad pradėjo mąstyti apie politikės karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorės draugas pasakojo Didžiosios Britanijos dienraščiui "Daily Express": "Angelina sako, kad jai nusibodo Holivudas. Jos žvilgsnis dabar krypsta Vašingtono link. Ji labai domisi žmogaus teisėmis, karo problemomis, teisėtvarka ir mano, kad patekusi į politiką galėtų daugiau nuveikti. Ji žavisi prezidentu Baracku Obama ir mano, kad taip pat galėtų daug ką pakeisti būdama jo vietoje".

REKLAMA

34 metų aktorė, su savo gyvenimo draugu Bradu Pittu auginanti šešis vaikus - septynerių metų Maddox'ą, penkerių Pax'ą, ketverių Zaharą, trejų Shiloh ir 11 mėnesių dvynukus Vivienne ir Knox'ą - ketina tapti pirmąją JAV istorijoje moterimi prezidente.

"Galiu lažintis iš didelės sumos, kad per artimiausius 20 metų Angelina taps pirmąja JAV prezidente. Jeigu ji ties kažkuo susikoncentruoja, daro viską, kad pasiektų savo tikslą. Ji labai įsitraukusi į darbą JT organizacijoje. Ji yra gerbiama už savo humanitarinę veiklą, ir manau, kad įsitraukusi į politikos pasaulį, ji daug ką pakeistų," - kalbėjo aktorės draugas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų