REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien įvykusiame neeiliniame AB „Lietuvos energija“ akcininkų susirinkime atšaukta ankstesnė ir išrinkta naujoji bendrovės valdyba.

REKLAMA
REKLAMA

Valdybos nariais išrinkti: iki šiol AB „Lietuvos energija“ valdybos narės ir generalinio direktoriaus pavaduotojos finansų reikalams pareigas ėjusi Aldona Jakutienė, LEO LT valdybos narys, technologijų direktorius Valdas Bancevičius ir LEO LT valdybos narys, strateginių projektų direktorius Šarūnas Vasiliauskas ir Aloyzas Koryzna.

REKLAMA

„Stipriname įmonės valdymą ir buriame komandą, pajėgią užtikrinti veiklos tęstinumą, elektros perdavimo sistemos patikimumą ir plėtrą bei įgyvendinti tolesnio Europos Sąjungos energetikos rinkos liberalizavimo teisės aktų reikalavimus“, – sako pagrindinės AB „Lietuvos energija“ akcininkės LEO LT valdybos pirmininkas Rimantas Vaitkus.

Valdybos pirmininku ir bendrovės generaliniu direktoriumi tapo A. Koryzna, prieš tai buvęs verslo konsultantu įmonių verslo procesų analizės, plėtros naujose rinkose, įmonių elektroninių paslaugų kūrimo srityse, dar anksčiau – ėjęs UAB „Ashburn International” generalinio direktoriaus pareigas.

REKLAMA
REKLAMA

Visuotinio akcininkų susirinkimo metu taip pat buvo pritarta dėl AB „Lietuvos energija“ dalyvavimo tiesiant Lietuvos elektros energetikos sistemos jungtį su Švedijos Karalystės elektros energetikos sistema, vykdant šios jungties statybos projektus ir šiuo tikslu bendrovės  vardu sudarant jungtinės veiklos, konsorciumo ar kitas sutartis.

Naujoji įmonės valdyba savo pareigas pradeda eiti nuo šiandien.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų